Antena Căutare

A auzit un zgomot ciudat în jurul casei și a început să filmeze. Descoperirea terifiantă a făcut-o să cheme imediat poliția

O femeie din California a avut parte de o surpriză de proporții când a aflat că o altă persoană locuia în casa ei, fără voia sa. Imediat ce și-a dat seama a sunat la poliție și descoperirea a uluit-o. Cum a fost posibil.

imagini cu o femeie care descopera ca un barbat locuia sub casa ei fara voia sa
Femeia a auzit un zgomot ciudat în jurul casei și a început să filmeze. Ce a urmat după ce a realizat că cineva locuia în casa ei, fără voia sa | Capturi TikTok

Ashly Guardino a trăit momente de panică după ce în timp ce se afla în propria casă a început să audă zgomote pe acoperiș. Îngrijorată, ea a ieșit afară să investigheze și a filmat totul pentru că nu știa la ce să se aștepte. Cu toate acestea, realitatea a depășit orice șcenariu și-ar fi făcut aceasta. Femeia a descoperit cu stupoare că cineva locuia în casa ei de luni de zile, fără ca aceasta să știe. Iată cum a fost posibil.

Femeia a auzit un zgomot ciudat în jurul casei și a început să filmeze. Ce a urmat după ce a realizat că cineva locuia în casa ei, fără voia sa

În videoclipul postat pe TikTok, care a acumulat acum peste șapte milioane de vizualizări, Ashly Guardino a povestit cum s-a întâmplat totul. Aceasta a început clipul amintindu-și că s-a trezit la 6 dimineața, crezând că cineva se urcă pe acoperiș, transmite dailymail.co.uk.

Speriată, a scos capul pe ușa din față și a zărit un braț care ieșea într-o gaură din subsolul casei sale. Aceasta a sunat imediat la poliție și a filmat întreagul moment în care autoritățile au descoperit că un bărbat trăia sub locuința ei „de luni de zile”.

„Stau la ușa din față și și văd iarba cum se mișcă”, se aude ea spunând la începtul clip-ului de pe rețelele sociale. Apoi întoarce camera pentru a arăta o mică gaură care trece pe sub casa ei. „Un braț nenorocit iese din gaură”.

Ea a arătat apoi alte găuri în jurul casei și spre ușa din față pe care suspectul le-ar fi folosit pentru a pătrunde sub podea.

„Efectiv, există un om care locuiește aici de luni de zile, locuiește sub casă”, a spus ea. „Știți cât de înfiorător este să vezi un braț ieșind din această [gaura] de pe marginea casei?

„Imaginați-vă că sunteți pe jumătate treaz și vedeți un braț, un braț murdar, ieșind din această gaură”.

Citește și: A vrut să-și găsească părinții biologici, dar a făcut o descoperire neașteptată. Cine era, de fapt, femeia cu care are doi copii

Femeia mută apoi camera și îi filmează pe cei doi ofițeri, înarmați cu puști, în timp ce invetighează. În imagini se poate observa cum unul este ghemuit pentru a se uita mai atent, în timp ce al doilea, se dă înapoi cu arma scoasă.

Apoi îi cer unui bărbat să iasă. După mai multe încercări de a-l scoate de acolo, bărbatul iese într-un final de sub casă și este arestat pe loc.

„E drogat”, se mai aude o voce pe fundalul clip-ului de pe Tik Tok.

Videoclipul este apoi întrerupt, iar la final îl arată pe intrus în timp ce este escortat către mașina de poliție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Este extrem de înfricoșător, dar și incredibil de trist. Chiar trebuie să depunem eforturi mai mari pentru persoanele fără adăpost din țara noastră”, a reacționat un internaut la postarea din mediul online.

„Este cu adevărat trist și tragic modul în care oamenii trebuie să recurgă la a se târî în orice spațiu pe care îl găsesc pentru adăpost”, a spus un altul.

„Îmi pare extrem de rău...asta mi-ar provocat anxietate pentru tot restul vieții”, a mai adăugat un prieten virtual.

Citește și: O tânără care a vrut să fie cerșetoare pentru o zi dezvăluie ce descoperire a făcut despre oamenii “cu mâna întinsă”

O femeie a dezvăluit motivul pentru care să eviți pâinea gratuită de la restaurant: „Nu sunt generoși”... O femeie din București a primit amendă în autobuz, cu toate că plătise biletul STB prin SMS. Cum a fost posibil așa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x