Antena Căutare

A călătorit 3.000 km prin Europa, mâncând numai din gunoaie

Un bărbat a ales o modalitate inedită de protest împotriva risipei de hrană. El s-a plimbat prin Europa şi a mâncat doar din gunoaie.

Un bărbat a ales o modalitate inedită de protest împotriva risipei de hrană. El s-a plimbat prin Europa şi a mâncat doar din gunoaie.

Aventura lui Baptiste Dubanchet, un tânăr de 25 de ani din Franţa, a început pe 15 aprilie. Pe site-ul său, La Faim du Monde (Foamea lumii), activistul a ţinut un jurnal de drum detaliat, documentându-şi dieta prin toate ţările parcurse.

În această călătorie, mă bazez doar pe hrana menită să ajungă la gunoi, fie în hoteluri sau restaurante, fie în băcănii, supermarketuri şi pieţe, pentru a denunţa risipa de hrană”, spune Dubanchet, care a traversat deja pe bicicletă Luxemburg, Belgia, Olanda, Germania şi Republica Cehă, având ca destinaţie finală Polonia.

Putere în minte și în mâini, la 15 ani: Ridică deasupra capului peste 200 de kilograme... O americancă şi-a recuperat un inel la 60 de ani după ce l-a pierdut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x