Antena Căutare

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă: „Așa ceva se întâmplă o dată la 64 de milioane de cazuri”

Tiana este una dintre cele mai „fertile” femei din lume. La doar șase luni după ce a născut primul ei set de tripleți, a primit o veste șocantă de la medicul său.

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă: „Așa ceva se întâmplă o dată la 64 de milioane de cazuri” Galerie
A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă

Tiana Stanton și soțul ei, Jarrell Covington, din Wisconsin, SUA, au devenit părinți de tripleți în octombrie 2018. Cum mai aveau deja o fetiță de câțiva ani acasă, au hotărât că familia lor era completă, în formulă de șase.

Femeia a mers la medic și a cerut o rețetă de anticoncepționale. Viața a mers mai departe, într-un ritm haotic, cum să fie altfel, cu trei nou-născuți în casă?!

Șase luni mai târziu, mămica a început să simtă ciudat. Avea stări de greață în fiecare dimineață. După câteva zile în care durerile nu au dispărut, Tanya s-a dus la un consult. Analizele de sânge au dovedit că mămica nu era bolnavă, ci însărcinată!

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă: „Așa ceva se întâmplă o dată la 64 de milioane de cazuri”

A devenit mamă de tripleți! La șase luni după naștere, medicii i-au dat o veste șocantă

Însă prima ecografie a fost cea care a i-a lăsat pe cei doi soți fără cuvinte. Tiana era un caz la 64 de milioane. Era, din nou, însărcinată cu tripleți!

Speriată, și-a sunat soțul plângând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, pe parcursul sarcinii, unul dintre bebeluși nu s-a mai dezvoltat. Nouă luni mai târziu, Tiana era în sala de nașteri, aducându-i pe lume pe Kaylee și Junior.

Imagini ale Soarelui la o rezoluţie inedită, observate de telescopul american Daniel K. Inouye... Copilul erou! Și-a salvat verişorul mai mic de la moarte după ce şi-a amintit o manevră de resuscitare dintr-un afiş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x