Antena Căutare

A fost cerută de soție, dar când a văzut imaginile de la logodnă a avut un șoc! Transformarea spectaculoasă a unei tinere care cântărea 102 kilograme

O tânără în vârstă de 24 de ani, care cântărea nu mai puțin de 102 kilograme în momentul în care a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, a avut parte de un șoc atunci când a văzut imaginile surprinse atunci și a decis să slăbească.

O tânără în vârstă de 24 de ani, care cântărea nu mai puțin de 102 kilograme în momentul în care a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, a avut parte de un șoc atunci când a văzut imaginile surprinse atunci și a decis să slăbească.

A avut parte de o cerere în căsătorie minunată, însă atunci când a văzut imaginile surprinse la nuntă, Haley Smith, originară din Amarillo, Texas, a avut parte de un șoc. Dezamăgită de felul în care arăta, tânăra a refuzat să facă publice imaginile pe rețelele de socializare și a decis să slăbească.

Astfel, pentru a avea un trup perfect în ziua nunții, tânăra de 24 de ani a renunțat complet la mâncarea de tip fast-food și a început să adopte un regim bazat pe fructe și legume. Ba mai mult, ea a mers și la sală, iar în timp a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și de problemele care îi dădeau bătăi de cap, precum dureri articulare și transpirație în exces.

Dacă ziua nunții a cântărit 76 de kilograme și a arătat minunat, iar acum Haley se declară mândră de schimbarea pe care a făcut-o.

"Am detestat felul în care am arătat în pozele de la logodnă. Am văzut imaginile și am început să plâng. Nu mă recunoșteam. Nu le-am publicat online deoarece am fost rușinată de faptul că am renunțat să mă mai gândesc la mine. Nu mi-am dorit să mă simt la fel și în ziua nunții, așa că am decis să fac o schimbare", a declarat Haley dezvăluind, de asemenea, că a început să alerge de trei ori pe săptămână și mai apoi a crescut numărul antrenamentelor la cinci.

Ce spune culoarea hainelor pe care le porți despre tine... Un bărbat a citit Biblia de șase ori în șase luni! Ce a pățit după întrece orice imaginație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x