Antena Căutare

A fost surprinsă de un polițist în timp ce consuma alcool, însă NICIODATĂ nu s-ar fi gândit la asta! Ce i-a propus omul legii ca să treacă cu vederea e..de NEIMAGINAT

Janelle Westfal are 18 ani, locuiește în SUA și de curând a fost arestată după ce a consumat alcool, însă niciodată nu s-ar fi gândit că acest incident se va termina așa.

Janelle Westfal are 18 ani, locuiește în SUA și de curând a fost arestată după ce a consumat alcool, însă niciodată nu s-ar fi gândit că acest incident se va termina așa.

După ce a mers la o petrecere în New Hamphire, aceasta a fost surprinsă de omul legii chiar în timp ce ținea în mână o cutie de bere. Ulterior, ea a fost nevoită să se prezinte la secția de poliție, unde șeful secției, David Seastrand, i-a făcut o propunere indecentă.

El i-a promis fetei că va renunța la toate acuzațiile, dacă aceasta va fi de acord să pozeze nud, chiar într-un subsol al secţiei de poliţie din New Hampshire.

"Era acolo, în uniformă, cu pistolul la brâu. A spus că-mi va face poze şi apoi mă va şantaja cu ele timp de doi ani, pentru a se asigura că nu voi mai face probleme", a mărturisit fata pentru The Mirror.

În cele din urmă, tatăl tinerei a depus o plângere, iar Seastrand a demisionat din funcţie în urmă anchetei. De asemenea, Janelle urmează să primească despăgubiri în valoare de 70.000 de dolari.

Un real MIRACOL! O mamă a uluit întreaga lume după ce şi-a ÎNVIAT bebeluşul... Răpită de EXTRATEREȘTRI! Dovezile acestei femei sunt HALUCINANTE! „Am făcut un COPIL!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x