Antena Căutare

A mixat trei ingrediente banale și apoi a stropit soluția prin casă. Rezultatul e incredibil!

Dacă vrei să îți faci singur un odorizant pentru locuința ta, ai nevoie doar de aceste trei ingrediente. Rezultatul final te va ului!

A mixat trei ingrediente banale și apoi a stropit soluția prin casă. Rezultatul e incredibil! Galerie
A mixat trei ingrediente banale și apoi a stropit soluția prin casă. Rezultatul e incredibil! | Shutterstock

O gospodină a descoperit un truc de zile mari! Tot ce a făcut a fost să combine trei ingrediente pentru a forma un amestec lichid, pe care l-a pulverizat apoi în spațiul de locuit. La scurt timp, ea a observat că atmosfera s-a schimbat iremediabil și nu i-a venit să creadă. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Ingredientul banal pe care să îl pui în apa cu care speli geamurile. Așa praful nu se va mai lipi de ele!

Trucul inedit prin care să menții prospețimea în locuința ta

O modalitate prin care poți intensifica starea de bine în locuința ta este să te asiguri că aerul este mereu proaspăt și curat. Mirosurile urâte nu doar că agravează situația, dar pot declanșa, în timp, și alergii.

Pe lângă aerisirea corespunzătoare a încăperii, o soluție la această problemă poate fi și utilizarea de parfumuri sau odorizanți de cameră. Totuși, o cantitate excesivă de astfel de produs poate conduce la probleme respiratorii sau chiar alergii ori dureri de cap.

În schimb, o femeie a descoperit o soluție mai la îndemână și mai puțin toxică. Aceasta a dizolvat o lingură de bicarbonat de sodiu în trei cești de apă caldă, alături de alte trei linguri de balsam de rufe, potrivit playtech.ro.

Amestecul rezultat l-a pus, apoi, într-un pulverizator, pe care l-a agitat și l-a folosit în toate spațiile din locuință. Gospinda a descoperit că lichidul, odată pulverizat prin casă, menține prospețimea până la două zile.

Desigur, poți opta și pentru alte ingrediente, cum ar fi uleiurile esențiale. Aromele liniștitoare, cum ar fi lavanda, iasomia, vanilia sau lemnul de santal relaxează atmosfera dintr-un spațiu. De asemenea, poți înlocui balsamul de rufe cu uleiul esențial dorit și să reîmprospătezi oricând mirosul din locuință.

Citește și: Ingredientul banal care înlocuiește înălbitorul de rufe din comerț. Efectul este unul uimitor!

O creatură misterioasă care arată ca un glob ocular a înfiorat oamenii. Ce este monstrul de mare și ce recomandă experți... Pasagera unui zbor, amenințată cu debarcarea pentru indecență. Ce s-a întâmplat| Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x