Antena Căutare

A nascut in timp ce se afla in misiune in Afganistan, fara sa stie ca era insarcinata

Dupa ce si-a vazut moartea pe frontul din Afganistan, o femeie soldat a dat nastere unei vieti. Tanara, angajata a armatei britanice a adus pe lume un baietel.

Premiera pentru armata britanica, dupa ce o femeie soldat a nascut pe frontul din Afganistan. Tanara nu stia ca este insarcinata, iar marti dimineata a fost dusa de urgenta la spitalul unitatii Camp Bastion. Ea acuza dureri abdominale puternice, iar medicii au ajutat-o sa aduca pe lume un baietel, care s-a nascut cu cinci saptamani mai devreme.

Tanara se afla pe front de 5 luni, iar oficialii militari sunt convinsi ca era insarcinata atunci cand a fost recrutata pentru misiune. Chiar si in aceste conditii, femeia a trecut toate testele fizice, inclusiv un mars de 12 kilometri. Nasterea a fost o surpriza placuta pentru soldatii din Camp Bastion, care in urma cu patru zile fusesera atacati de talibani.

Nasterea acestui bebelus a reprezentat un semnal de alarma pentru sefii militarilor, care au solicitat examinari medicale mai amanun.ite a femeilor din Armata. Peste 200 de femei-soldat au descoperit ca sunt insarcinate in timp ce se aflau in misiune pe teatrele de razboi din lume, din 2003 pana in prezent.

INVENTIA MILENIULUI!!! Stii ce este un POPINATOR?... Esti un lenes fara pereche? Vezi aici cele mai tari inventii pentru tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x