Antena Căutare

A ratat o priveliște de milioane fiindcă era dependent de mobil! Uite ce s-a întâmplat la doi pași de el! Acum tot internetul râde pe seama lui!

În zilele noastre, tot mai multe persoane sunt victime ale dependenței de telefonul mobil. Dar această întâmplare te va uimi.

În zilele noastre, tot mai multe persoane sunt victime ale dependenței de telefonul mobil. Dar această întâmplare te va uimi.

Recent, pe internet a fost postată o fotografie în care un bărbat ratează șansa de a vedea ceva unic, cu care nu te întâlnești în fiecare zi. Înloc să aibă ce povesti, bărbatul a devenit subiect de amuzament pentru întreg internetul.

În timp ce se afla pe un vas, o balenă a ieșit la suprafața apei. Prea captivat de telefonul mobil, bărbatul a ratat priveliștea inedită. Acum, fotografia a ajuns pe internet și a devenit virală.

Nu te uita dacă nu vrei să ai coșmaruri! Credea că e un cuib de păsări, dar s-a oripilat când a văzut ce iese din el! (V... Cutremurător! Au pus la cale o ședință de spiritism, dar ceea ce a urmat a fost paranormal! Uite cum le-a pedepsit spiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x