Antena Căutare

A vrut să-și facă o poză, dar a rămas MUTĂ de uimire când a văzut ce apăruse la fereastră! „Nu pot să cred că există așa ceva!”

O tânără a rămas fără cuvinte atunci când a vrut să-și facă un selfie, dar a constatat cu stupoare că nu e singura din poză.

O tânără a rămas fără cuvinte atunci când a vrut să-și facă un selfie, dar a constatat cu stupoare că nu e singura din poză.

Astfel, Grainne Dowdall a privit atent imaginea, dar a văzut că în dreptul ferestrei de la camera sa apare ceea ce pare a fi o fantomă în adevăratul sens al cuvântului.

Fata de 14 ani a rămas mută de uimire și toți cei care au văzut fotografia s-au speriat de strania apariția. Acum, poza a devenit virală și a stârnit numeroase reacții pe internet.

Câți bani poți să câștigi în 2015, în funcție de zodie... „E un MIRACOL”! Copilul acesta i-a minunat pe toți, deși are doar un an și jumătate! „Nimeni nu ar fi putut supraviețui”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x