Antena Căutare

Accident înfiorător, surprins de camera video. Un bărbat a zburat din mașina pe care o conducea, după ce s-a răsturnat pe marginea drumului (VIDEO)

Un accident auto a şocat mediul online, după ce un şofer a fost aruncat din maşină, la propriu, în urma unui accident. Autoturismul a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat la marginea drumului.

Un accident rutier a şocat mediul online, după ce un şofer a fost aruncat din maşină, la propriu, în urma unui accident. Autoturismul a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat la marginea drumului.

În urma impactului violent, bărbatul a zburat, prăbuşindu-se lângă autoturismul avariat. A fost un miracol că a supravieţuit. Imediat, mai mulţi participanţi la trafic au oprit şi i-au oferit ajutor.

S-a ridicat, a vorbit cu oamenii, iar aceştia i-au oferit apă, deoarece sângera. Momentul surprins de camera video este absolut incredibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ai văzut clipul distribuit de mii de români? Un poliţist a oprit traficul în Oradea pentru a permite unei familii de raţ... Horoscopul zilei de 3 mai! Berbecii sunt în stare să cheltuie sume importante astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x