Antena Căutare

Acest videoclip îţi va schimba percepţia despre viaţă! Gestul unui CERŞETOR a emoţionat întreaga lume!

Un cerşetor demonstrează că nu ai nevoie de bani pentru a schimba lumea în bine. Gestul pe care l-a făcut a impresionat o lume întreagă!

Un cerşetor demonstrează că nu ai nevoie de bani pentru a schimba lumea în bine. Gestul pe care l-a făcut a impresionat o lume întreagă!

Sam Pepper este un britanic cunoscut pentru farsele pe care le pune la cale cu camera ascunsă. De data aceasta, el a făcut un altfel de experiment.

Sam a intrat într-un restaurant şi le-a cerut clienţilor o felie din pizza lor. De fiecare dată, a fost refuzat. Ba chiar unii au devenit agresivi.

Câteva minute mai târziu, a ieşit pe stradă şi i-a cerut acelaşi lucru unui cerşetor. Fără a ezita, bărbatul i-a oferit de mâncarea sa.

Videoclipul a devenit viral!

Poveste emoționantă! S-a născut cu un singur picior și a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști din SUA... Te plângi de job-ul tău? Ei bine, ASTA e cea mai PLICTISITOARE meserie: e plătit să se HOLBEZE la pereţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x