Antena Căutare

Acesta e baiatul care a trait cinci ani in padure!

"Mowgli" a aparut acum fix un an in Berlin. A declarat ca dupa ce mama i-a murit s-a refugiat, cu tatal sau, in codrii! Dupa decesul acestuia, a urmat Nordul, asa cum i s-a lasat cu limba de moarte. Dupa care nu-si mai aminteste nimic!

Baiatul din

foto: imagine a aparut, acum fix un an, intr-o sectie de politie din Berlin. A spus ca nu stie cum il chema, ce este cu el, doar ca a stat cinci ani intr-o padure. La inceput, oamenii legii au crezut ca e vorba despre o gluma proasta. Dar, de peste 350 de zile incearca sa lamureasca misterul.

La inceput, i-au spus "baiatul din padure". Apoi l-au botezat Ray. Au aflat ca mama sa, Doreen, murise si ca, imediat dupa deces, se refugiase in padure, impreuna cu tatal sau, Ryan. Inainte de moartea acestuia, i-a lasat cu limba de moarte sa "urmeze Nordul, pentru a gasi civilizatia". Ceea ce a si facut.

"A trecut un an de zile, dar misterul ramane", a declarat Thomas Neuendorf, de la politia berlineza. "Spune ca s-a nascut in 1994, dar nu ai stie nimic altceva. I-am comparat ADN-ul sau cu cel al persoanelor declarate disparute la nivel international, am facut anunturi publice, i-am trimis amprentele digitale in toata lumea dar nu am putuit primi niciun raspuns", a adugat Neuenord. El a mai precizat ca e greu de crezut ca cineva poate trai, cinci ani, intr-o padure de langa Berlin fara ca cineva sa-l gaseasca. "Era imbracat curat si, cand am ajuns la locul in care zicea ca a stat, acesta nu parea al unui om care locuise aici cinci ani. "Eu si tatal meu mergeam rareori sa cumparam mancare la un supermarket din afra padurii", a spus Mowgli cel modern, desi niciuna dintre persoanele intervievate nu a confirmat ca l-a mai vazut.

foto: Der Spiegel

Cum a aparut tricolorul? Scurta istorie a drapelului romanesc... Vatican: S-au descoperit noi texte importante scrise de teologul crestin Origene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x