Antena Căutare

Acestea sunt cele mai ghinioniste ZODII ale lunii octombrie. Află cum îţi va merge în perioada următoare

Luna octombrie vine cu noroc la bani sau în dragoste, dar şi cu mult ghinion pentru unele zodii. Care sunt acestea?

Luna octombrie vine cu noroc la bani sau în dragoste, dar şi cu mult ghinion pentru unele zodii. Care sunt acestea?

Taur: În luna octombrie, te vei axa mai mult pe serviciu și vei pune pe plan second familia și prietenii. Motivul? Pe la mijlocul lunii, vor avea loc câteva schimbări la locul de muncă. Majoritatea te vor afecta negativ, fapt ce duce la nemulțumiri.

Leu: Supărările nu te vor ocoli în această lună. La începutul lui octombrie, problemele familiale și emoționale te vor ține ocupat. Mijlocul lunii octombrie aduce schimbări nefavorabile la locul de muncă. Din cauza situației stresante în care te vei afla, relațiile de familie vor fi agitate.

Scorpion: Pe plan amoros, vei fi pus să iei decizii de viitor: dacă să continui relația pe care o ai deja ori dacă să-i pui capăt. Nici la muncă nu scapi de probleme. Decide ce este mai bine pentru tine, mai ales că nu se prevede nicio îmbunătățire a relațiilor cu cei de la serviciu și nici vreo creștere salarială.

O bătrână de 92 de ani a găsit rețeta fericirii! A scris o scrisoare pentru femeile din toată lumea și le-a mărturisit s... Nu ai voie să întrebi asta! Femeile o vor lua razna dacă deschizi acest subiect!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x