Antena Căutare

Acum e tânără și frumoasă, dar cum va arăta DELIA la peste 70 de ani? ”Oglindă, oglinjoară, unde e blonda de odinioară?”

Delia continuă să își uimească fanii, iar de data această a reușit să o facă doar printr-o fotografie

Acum e tânără și frumoasă, dar cum va arăta DELIA la peste 70 de ani? ”Oglindă, oglinjoară, unde e blonda de odinioară?” Galerie
Delia | Facebook

Delia continuă să își uimească fanii, iar de data această a reușit să o facă doar printr-o fotografie. E drept, „aliatul” frumoasei artiste, jurat X Factor, i-a fost un program de editare online.

Recent, îndrăgita artistă le-a arătat admiratorilor ei o imagine „din viitor”, care înfățișează o „bunica Delia” îmbătrânită. În locul cosițelor blonde, Delia are părul cărunt, iar fața îi este brăzdată de riduri.

CITEȘTE ȘI: Ultima apariție a Deliei i-a înnebunit pe fani! Vedeta și-a etalat trupul de zeiță la plajă!

Cu toate acestea, chiar și în varianta 70+, Delia rămâne la fel de optimistă, cu un zâmbet larg pe buze, deși chipul artistei a șocat pe admiratori.

Voi ce părere aveți? Vă place cum arată ”bătrâna” Delia?

Nimeni nu îți va spune ADEVĂRUL! Cafeaua la ibric: un adevărat pericol pentru sănătate!... VIDEO. Chaplin și-a urât filmul de debut: ”Am jucat prost, cea mai bună parte a fost scoasă la montaj!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x