Antena Căutare

„ADEVĂRUL va fi spus în curând, guvernele LUMII se pregătesc DEJA”! Misterul MARILOR ALBI a fost DESCOPERIT!

Un fost militar al armatei americane a făcut recent o serie de dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare, prin care a demonstrat existența extratereștrilor pe pământ.

Un fost militar al armatei americane a făcut recent o serie de dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare, prin care a demonstrat existența extratereștrilor pe pământ.

Potrivit acestuia, chiar în timpul unei misiuni în Las Vegas a putut observa niște ființe extrem de înalte și de albe, cu aspect asemănător oamenilor. Militarul a mai spus că acești extratereștri dețin o tehnologie impresionantă. Există și suspiciunea potrivit căreia armata americană ar colabora cu aceste entități pentru un schimb tehnologic.

Chiar și celebrul Edward Snowden a dezvăluit o serie de documente oficiale în care se vorbește despre existența „marilor albi”. Se pare că aceștia au intervenit de foarte multe ori în istorie pentru a schimba cursul omenirii.

Militarul mai spune că guvernele lumii se pregătesc pentru ceea ce se numește „faza finală”, adică acel moment crucial în care oamenilor li se va dezvălui adevărul despre existența acestor extratereștri.

Dragoste, bani, carieră și... sfaturi!? Află ce îți prezice zodiacul european în anul 2015, pentru fiecare nativ în part... CONFESIUNEA unui PREOT zguduie BISERICA! „DOAMNE APĂRĂ-NE, chiar EXISTĂ printre noi”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x