Antena Căutare

Ai avea curaj să mergi aici? Un templu invadat de şobolani, o atracţie turistică fabuloasă pentru milioane de oameni!

Cu o populaţie de peste un miliard de oameni, India este una dintre ţările care nu încetează să surprindă, datorită întâmplărilor inedite ce au loc aici, dar şi a locurilor spectaculoase. Printre acestea se numără Templul Karni Mata, ce a devenit noua atracţie turistică graţie miilor de şobolani.

Cu o populaţie de peste un miliard de oameni, India este una dintre ţările care nu încetează să surprindă, datorită întâmplărilor inedite ce au loc aici, dar şi a locurilor spectaculoase. Printre acestea se numără Templul Karni Mata, care a devenit noua atracţie turistică graţie miilor de şobolani.

Templul de şobolani Karni Mata, din oraşul Deshnok, a fost construit în onoarea unui erudit din secolul al XIV-lea şi a devenit, datorită promovării intense pe internet, un loc vizitat de milioane de oameni.

În ciuda faptului că mulţi dintre noi ar fi înfioraţi de miile de rozătoare, alţii sunt fascinaţi de acest sanctuar al şobolanilor, motiv pentru care nu sunt deranjaţi deloc de prezenţa lor.

Potrivit legendei, Karni Mata i-a cerut Zeului Morţii, Yama, să-i readucă la viaţă pe fiul său, care murise înnecat, însă a "primit" un răspuns negativ. Totuşi, "Zeiţa Înţeleaptă", dedicată legii hindu, a decis ca toţi descendenţii săi să de reîncarneze în şoareci, pentru a-i ţine departe de Yama.

Curioşi din fire, mii de pelerini se strâng, anual, să venereze sobolanii sfinţi, dar nu numai. Milioane de oameni din toată lumea vin să descopere această "lume", în ciuda faptului că multe dintre rozătoare se plimbă nestigherit printre cadavrele şobolanilor morţi de mult timp.

Vine SFÂRŞITUL LUMII!? Scenarii sumbre pentru viitorul omenirii! Ce se va întâmpla în scurt timp ar putea "rade&quo... Așa ceva... O companie aeriană a pierdut un pasager!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x