Antena Căutare

Ai un iubit sau un soț care îți tot spune că vrea să slăbească? Încearcă o metodă inedită de motivare! (VIDEO)

Nu mai este un secret pentru nimeni că alergatul e una din cele mai eficiente metode de slăbire. Dar cu siguranță ai nevoie de o motivație pe măsură!

Nu mai este un secret pentru nimeni că alergatul e una din cele mai eficiente metode de slăbire. Dar cu siguranță ai nevoie de o motivație pe măsură, dar ce te faci când lenea îți dă târcoale peste măsură?

Pe rețelele sociale, a devenit viral clipul în care îl vedem pe un tip cu fundul în portbagaj și o domnișoară cu kilograme în plus alergând după el cu multă ardoare. În timp ce alerga, tânăra primea bani de la bărbat. Internauții s-au grăbit să comenteze că și-ar dori o asemenea stimulare financiară pentru a face mișcare!

„E o idee bună ca un antrenor de fitness să primească de la client o anumită sumă de bani, de exemplu 200 de dolari, apoi să îl pună la alergat. Clientul va primi atât cât va rezista. Nu va alerga toată distanța, înseamnă că o parte din bani vor rămâne la antrenor”, a scris un interneut.

Încercați tehnica acasă!

S-a născut cu două culori ale pielii şi cu două… grupe de sânge! Cazul tinerei care face înconjurul lumii: “Sunt două pe... Galerie foto! Ea este RAPUNZEL în viaţa reală! Nu s-a mai tuns de 20 de ani iar acum uimeşte cu podoaba capilară de 2,5 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x