Antena Căutare

Ai un Leu acasă? Bucură-te, căci te va face să radiezi! Horoscopul zilei de marți, 12 septembrie

Berbecii încep dimineaţa cu o uşoară senzaţie de oboseală, însă o veste bună din partea colegilor îi motivează şi le dă energie pentru tot restul zilei.

Berbecii încep dimineaţa cu o uşoară senzaţie de oboseală, însă o veste bună din partea colegilor îi motivează şi le dă energie pentru tot restul zilei.

Va fi o zi de vis pentru Tauri la locul de muncă. Sunt optimişti, energici, plini de idei şi NU se tem să-şi asume responsabilităţi noi.

****

Gemenii se află într-o relaţie stabilă şi le place să împărtăşească multă dragoste şi pasiune. Astăzi vor fi ceva mai preocupaţi de bunăstarea şi stabilitatea în familie.

****

Racii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu e un lucru rău, însă vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.

****

Nativi Leu! Faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care se anunţă benefică.

****

Ziua începe cu o propunere interesantă pentru Fecioare. Este vorba despre un proiect pe termen lung care va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

****

Şi Balanţele vor fi cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul zilei. Nimic din programul lor NU va rămâne nepus la punct.

****

Un tonus de invidiat au astăzi Scorpioni. Este un moment bun pentru a începe un proiect nou, chiar dacă cei din jur îi sfătuiesc să mai aştepte.

****

Săgetătorii NU se lasă dezamăgiţi dacă afacerile NU merg ca pe roate astăzi. Atenţia lor se îndreaptă spre familie, acolo unde armonia pluteşte în aer.

****

Capricornii au astrele de partea lor la capitolul bani. Ar face bine să profite de oportunităţile ivite.

*****

Pentru Vărsători este momentul oportun să îşi consolideze relaţiile de prietenie şi au mare noroc la bani.

****

Iar Peştii vor cu orice preţ să facă impresie bună. Intuiţia le spune că persoana de lângă ei poate fi chiar jumătatea pe care o căutau de atâta timp.

Mare atenţie cui dai "accept" pe Facebook! Greşeala care a costat-o pe o femeie 600.000 de dolari. O faci şi t... Cea mai tare conversaţie! Atunci când dragostea se termină într-o grădină, în spatele casei. Vei râde în hohote!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x