Antena Căutare

Alegerea nu e întâmplătoare! Află ce spune despre tine culoare pe care o preferi pentru unghii

Când vine vorba să alegi ce culoare să foloseşti pentru unghiile tale, pui în balanţă şi ce notă de elegantă va oferi personalităţii tale.

Când vine vorba să alegi ce culoare să foloseşti pentru unghiile tale, pui în balanţă şi ce notă de elegantă va oferi personalităţii tale.

Potrivit secretele.com, culoarea unghiilor tale spune multe despre ţine, iar persoanele din jur alcătuiesc o relaţie de asemănare între simbolul culorii unghiilor şi felul tău de a fi.

Ce semnifică fiecare culoare? Cum vei şti?

Roz

Unghiile roz lăcuite sugerează o personalitate copilăroasă. Arată că ar trebui să te "joci cu păpuşile", dacă ar există o astfel de slujba.

Portocaliu

Dacă portocaliul este culoarea ta preferată, eşti o persoană care găseşte o latura pozitivă în orice. Eşti o persoană optimistă, creativă şi energică.

Mov

Dacă prima ta alegere este mov, atunci eşti o persoană creativă.

Gri

Eşti la mijloc, între alb şi negru; acest lucru înseamnă că eşti o persoană ezitantă, care fuge de riscuri. Însă eşti de o frumuseţe uimitoare şi întorci capete pe oriunde mergi.

Albastru

Dacă alegerea ta este albastru, atunci eşti o persoană de încredere, loială. Cele mai importante calităţi ale tale sunt: sinceritatea, încrederea, stabilitatea.

Galben

Această culoare simbolizează răsăritul soarelui, semnificând noile începuturi.

Roşu

Eşti o persoană agresivă şi ai o latura volatilă. Această culoare simbolizează pasiunea şi căldură.

Alb

Această culoare este simbolul purităţii şi inocenţei. Albul reprezintă curăţenia. Eşti o persoană plăcută şi dulce.

Negru

Dacă îţi place să porţi negru, fie la haine, fie pe unghii, ai o personalitate interesantă, care îi captivează pe toţi cu care ai de a face.

Rânduri pentru cei puternici! Un accident a transformat-o într-un monstru. Niciun OS nu a rămas intact, medicii s-au îng... VIDEO! A vrut să aibă o talie de viespe, dar a ajuns în spital. Ce a păţit o femeie din cauza unui corset...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x