Antena Căutare

Alegerea spune TOTUL despre TINE! În funcție de piatra pentru care vei opta, vei afla ÎN CE STADIU al VIEȚII te AFLI

Priviți cu atenție pietrele din imaginea de mai jos și gândiți-vă care este cea mai potrivită pentru dvs, care dintre acestea este pe placul dvs. Nu selectați culoarea preferată, ci doar piatra care cel mai mult vă atrage la momentul dat

Priviți cu atenție pietrele din imaginea de mai jos și gândiți-vă care este cea mai potrivită pentru dvs, care dintre acestea este pe placul dvs. Nu selectați culoarea preferată, ci doar piatra care cel mai mult vă atrage la momentul dat.

Mai jos o să găsiți descrierea personalității voastre actuale conform alegerii făcute. Ca această descriere să fie cât mai veridică, încercați să nu trișați în timpul selecției, dar să fiți obiectivi:

1. Opalul

Dvs urmăriți în viață libertatea și liniștea. Chiar în acest moment doriți cu orice preț să vă calmați emoțiile, să aveți un mic moment de meditație cu voi înșivă. Probabil ați avut o perioadă stresantă în ultima vreme și doriți un pic de liniște, o deconectare.

Nu sunteți siguri la momentul dat ce cale de viitor doriți să urmați și pentru aceasta aveți nevoie de a fi singuri și de a analiza totul. Viziunea dvs asupra vieții este periodic încețoșată de agitația cotidiană, de aceea vă plac momentele în care reușiți să vă reorganizați gândurile.

De fapt, totul este în regulă, doar că aveți nevoie de puțin timp ca să liniștiți trăirile și să vedeți care “lucruri” vi se potrivesc în viață și care nu. Acum este timpul potrivit să vă stabiliți scopurile și să încercați să înțelegeți care sunt lucrurile care vă încarcă cu emoții pozitive.

Ați ales un cristal cu tentă albăstruie, iar aceasta înseamnă că sunteți plin de gânduri luminoase și spirituale.

2. Malachit-ul

Dacă vă atrage această piatră, atunci chiar în momentul dat treceți printr-o perioadă cu schimbări serioase în viața dvs. Doriți să fiți cât mai practic și să schimbați un pic modul de trai și de lucru, dar pentru a face aceasta trebuie să priviți un pic în adâncul vostru. Este vorba, de fapt, despre evoluția dvs spirituală: trebuie să identificați valurile de emoții care vă copleșesc și să încercați să uitați experiențele anterioare. Trecutul va trebui ușor ușor lăsat uitării.

Fără să vă dați seama, treceți printr-un proces de învățare care vă face să deveniți mai înțelept și să căpătați încredere în sine. Câteodată vă cuprinde neliniștea, dar nu uitați că ați ales deja calea pe care doriți să o urmați și ea trebuie să vă țină mereu motivat.

Malachit-ul este piatra prosperității și a abundenței. Chiar în acest moment ați hotărât să dobândiți bogăția și succesul. Aceasta mai poate fi legată de faptul că tocmai ați pus punct unei relații romantice distructive și în continuare vă așteaptă răsăritul unei relații pline de dragoste curată.

Alegând această piatră, subconștientul dvs zice: “Sunt gata de succes. Sunt gata să uit toate emoțiile negative. Am nevoie de pasiune în viață.”

3. Piatra soarelui

Piatra soareluiDacă aceasta este alegerea dvs, înseamnă că sunteți un optimist, care privește cu încredere spre viitor. Puterea soarelui vă alimentează corpul, vă place să petreceți cât mai mult timp afară, să aveți grijă de sănătate și să învingeți frica și stresul.

Piatra soarelui – este semnul norocului. De obicei, alegerea acesteia înseamnă că în curând vă așteaptă schimbări în viață, schimbări spre bine.

Imaginați-vă că v-ați trezit dimineața și prima emoție care va copleșit este – fericirea. O fericire curată – puteți să vă controlați respirația și relația dvs cu oamenii dragi. Desigur este doar o imaginație, dar această imaginație setează subconștientul spre lucruri bune, el se descotorosește de problemele cotidiene, vă binedispune și vă pregătește să înfruntați orice obstacol.

Dacă nu ați trăit încă emoțiile unei astfel de dimineți, cu siguranță le veți trăi în curând.

Vezi continuarea AICI.

Delia a dezvăluit suma pe care o scoate din buzunar pentru un concert... Iluzie optică de milioane! În câte secunde găsești soldatul ascuns în pădure?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x