Antena Căutare

Animalele de la Gradina Zoologica Bucuresti pot fi urmarite live, pe internet

Gradina Zoologica din Bucuresti poate fi vizitata virtual, prin imagini si transmisiuni live la orice ora din zi si din noapte. Imaginile din custile a sase specii sunt transmise pe un site care ofera si lectii de zoologie pentru copii.

Gradina Zoologica din Bucuresti este casa pentru 2.200 de exemplare din 130 de specii de animale. Imaginile din interiorul custilor in care vietuiesc exemplare din sase specii, declarate VIP-uri, pot fi accesate pe site-ul digitalzoo.kappa.ro. Aici, exista si galerii foto si video cu animalele care pot fi urmarite permanent. Printre VIP-urile de la ZOO se numara leii Marc si Ela si tigrul siberian Luna.

Iubitorii de animale pot adopta virtual lemurieni, tamarini, pelicani sau coati, rude ale ratonilor. Platforma include si o harta interactiva, realizata dupa planul Gradinii Zoologice din Bucuresti, prin care utilizatorul poate "vizita" animalele prezente, accesa informatii despre ele, fotografii si video, harta fiind completata cu sunete de ambianta.

De asemenea, pe site sunt disponibile lectiile de zoologie pe care copiii le-au urmat virtual anul trecut, precum si mai multe informatii, de la noutati din lumea animalelor, la stiri privind activitatea de la Gradina Zoologica Bucuresi - nou-venitii sau animalele care pleaca la alte gradini zoologice sau puii care se nasc aici.

Prima transmisiune a unui radio comercial: rezultatul alegerilor din SUA, dintr-un studio improvizat pe acoperis... Control medical pentru leul de la Gradina Zoologica din Galati ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x