Antena Căutare

APOCALIPSA e aproape! Oamenii de știință avertizează că ne paște EXTINCȚIA

Oamenii de ştiinţă vin cu o nouă teorie tulburătoare desprev sfârşitul civilizaţiei. Potrivit acestora dispariţia dinozaurilor şi a trei sferturi dintre plantelele de pe Terra a fost a cincea extincţie în masă şi ultima de o asemea anvergură. Totuşi, aceştia spun că umrează o a şeasea.

Oamenii de ştiinţă vin cu o nouă teorie tulburătoare desprev sfârşitul civilizaţiei. Potrivit acestora, dispariţia dinozaurilor şi a trei sferturi dintre plantelele de pe Terra a fost a cincea extincţie în masă şi ultima de o asemenea anvergură. Totuşi, aceştia spun că urmează o a şasea.

Catastrofa cu cel mai mare impact a avut loc la tranziţia dintre Permian şi Triasic, acum 251 de milioane de ani, marcând sfârşitul erei Paleozoice şi începutul Mezozoicului.

O serie de evenimente a dus la dispariţia a 96% dintre speciile de vieţuitoare marine şi 70% dintre vertebratele de pe uscat, fiind şi singura extincţie cunoscută a insectelor. Din cauza pierderilor de amploare, viaţa de pe Pământ a avut nevoie de mai mult de zece milioane de ani pentru a reveni la normal.

Citește continuarea pe observator.tv!

Gemenii vor avea o zi excelentă! Horoscopul zilei de duminică, 27 iulie... O bătrână trăieşte într-o casă de lut, veche de 200 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x