Antena Căutare

Are un an și șapte luni și încă n-a scăpat de scutece, dar citește tot ce prinde! (VIDEO)

Recent, pe internet a apărut un clip video în care un băiețel de doar un an și șapte luni demonstrează că știe să citească.

Recent, pe internet a apărut un clip video în care un băiețel de doar un an și șapte luni demonstrează că știe să citească.

Îl cheamă Carter Whiteside și are doar 19 luni. Totuși, deși este foarte mic, băiatul știe să citească până la 300 de cuvinte.

Mama celui mic este extrem de mândră și exersează cu acesta prin intermediul unor cartoane pe care sunt scrise cuvintele.

Ești singur la părinți, primul copil, al doilea, poate mezinul familiei? Află ce spune asta despre caracterul tău

Copilul este extrem de isteț, deși are doar un an și șapte luni

Stând în pat, Carter ia cartoanele și, rând pe rând, citește cu voce tare cuvintele. Mai mult decât atât, Carter poate să numere până la 50 și de fiecare dată când iese la plimbare, nu ezită să citească textele de pe panourile publicitare.

Nu pare să ezite, spre marea surprindere a tuturor. Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în mediul online. Toți se miră acum de iscusința băiatului.

Când o femeie își tunde părul înseamnă că urmează să-și schimbe viața! Ea a decis să se tundă prima oară după 25 de ani!... Video! Poate fi cadoul ideal pe timp de iarnă! Ea taie un CIORAP în două, iar rezultatul final e uimitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x