Antena Căutare

Arici suspendat în aer, girafă pe cale să mănânce un avion, „gimnastă fără cap”. O GALERIE FOTO inedită cu imagini surprinse „exact când trebuie”

Arici suspendat în aer, girafă pe cale să mănânce un avion, „gimanstă fără cap”. Deși par cadre imposibile, mai mulți fotografi au reușit să surprindă imagini surprinse „exact când trebuie”. Site-ul brightside.me a adunat mai multe astfel de fotografii, iar reacțiile internauților au fost pe măsură. 

Arici suspendat în aer, girafă pe cale să mănânce un avion, „gimnastată fără cap”. Deși par cadre imposibile, mai mulți fotografi au reușit să surprindă imagini surprinse „exact când trebuie”. Site-ul brightside.me a adunat mai multe astfel de fotografii, iar reacțiile internauților au fost pe măsură.

„Extraordinare fotografii!”, „Imaginile sunt adevărate opere de artă!”, „Mamăăăă, cât de tare!”: sunt numai câteva comentarii.

De foarte multe ori, măiestria unui fotograf rezultă și din norocul de a avea aparatul de fotografiat la timpul potrivit, atunci când în jurul tău se întâmplă sau se suprapun acțiuni de-a dreptul incredibile.

Nu ne credeți? Vă invităm să vă minunați de galeria foto! Dar voi: ați avut vreodată șansa de a surprinde cadre inedite, adevărate iluzii optice?

O româncă a devenit unul dintre cei mai mari parfumieri din lume. Esenţele sale sunt la fel de apreciate ca cele de la D... VIDEO! A găsit un lup aproape mort în camionul pe care îl conducea. Ce i-a făcut bărbatul a devenit viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x