Antena Căutare

Atenție! Dacă găsești 100 de lei sub ștergător nu te atinge de bancnotă: Cheamă imediat Poliția

Metoda bancnotei din parbriz este una nouă în România. Această metodă de furt se foloseşte de obicei în parcările centrelor comerciale aglomerate, unde maşinile sunt parcate unele lângă celelalte.

Metoda bancnotei din parbriz este una nouă în România. Această metodă de furt se foloseşte de obicei în parcările centrelor comerciale aglomerate, unde maşinile sunt parcate unele lângă celelalte.

Publicația www.4tuning.ro a explicat cum se organizează, dar și cum acționează grupurile de hoți. O echipa de 2-3 indivizi aşteaptă la panda în parcare, de obicei la bordul unor maşini cu numere de Bulgaria sau Anglia, numere false sau nedetectabile. În momentul în care pun ochii pe o victima, de obicei femei bine îmbrăcate, înstărite, cu maşini luxoase şi cu o geantă mare, aşteaptă că victima să parcheze maşină, după care se pun pe aşteptare în poziţii cheie.

Unul dintre infractori pune la ştergător o bancnotă falsă de 100 de lei sau de 50 de lei. O pune astfel încât să îi sară imediat în ochi şoferului care se urcă la volan. Şoferul, urcă în maşină, pune geantă pe scaunul din dreapta, după care porneşte maşină. Dar când vede bancnotă din parbriz, se da jos că să o ia. În acest timp, un infractor stă ascuns în spatele maşinii, şi când femeia se da jos, deschide uşa, după care se duce pe după uşa (bancnotă fiind poziţionată pe mijloc să nu o poţi lua din maşină), infractorul intervine şi sustrage poşetă femeii, după care se face nevăzut. Locul strâmt şi faptul că odată ce portiera este deschisă hoţul este mascat, fac că metodă să fie extrem de eficientă.

Nu de puţine ori, echipe de tâlhari mai tupeiste, ajung chiar până la furtul autoturismului, dacă acesta e lăsat cu cheia în contact şi cu motorul pornit.

Registrul Auto Român dorește INTERZICEREA mașinilor cu volanul pe dreapta... Adio! Toți românii care au mașini DIESEL trebuie să afle! Se întâmplă după zece ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x