Antena Căutare

AUDIO Primul apel la 112, dat la câteva minute după accidentul lui Dan Condrea, a fost făcut public: "S-a făcut praf! Nu mai mișcă"

Primul apel la 112, la câteva minute după accidentul lui Dan Condrea, a fost făcut public. Apelul a fost dat de pe telefonul Gabrielei Pelin, prima persoană care a ajuns la locul accidentului. 

Primul apel la 112, la câteva minute după accidentul lui Dan Condrea, a fost făcut public. Apelul a fost dat de pe telefonul Gabrielei Pelin, prima persoană care a ajuns la locul accidentului.

Femeia este întrebată, pe rând, de dispecer, politist și operatorul de la ambulanță același lucru. Dispecerul îi face legătura cu Poliția Ilfov și martora este rugată, din nou, să ofere mai multe detalii despre locul accidentului.

Pe fundal se aud, apoi, discuțiile dintre operatorii telefonici care încearcă să depisteze locația exactă a accidentului. La un moment dat, apare și un agent de poliție din Periș, care se afla în trecere.

Potrivit martorei, apelul la 112 ar fi durat 11 minute. Accidentul în care a murit Dan Condrea a avut loc pe 20 mai, în Ilfov. Mașina omului de afaceri a ieșit de pe drum și s-a izbit cu viteză de un copac.

În tinerețe, o educatoare se fotografia alături de clasa ei. După 30 de ani, a privit imaginea și i-au dat lacrimile: &q... Îi plângeau la căpătâi, dar a ÎNVIAT la propria înmormântare. Le-a înghețat sângele în vene când au auzit ce a rostit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x