Antena Căutare

Bebeluș de serviciu, în tura de noapte. Mama ei spune că astfel fetița își dezvoltă abilitățile de comunicare

De mai bine de doi ani, o mamă singură din China își ia fetița de 3 ani la muncă ăn rura de noapte. Femeia este taximetristă și nu are în grija cui să o lase pe cea mică.

De mai bine de doi ani, o mamă singură din China își ia fetița de aproape 3 ani la muncă în tura de noapte. Femeia este taximetristă și nu are în grija cui să o lase pe cea mică.

„Este foarte greu să fii o mamă singură. Este epuizant. Cred că taximetria este cel mai bun job pentru noi. O iau pe fiica mea cu mine la muncă de când avea 5 luni”, a spus într-un material realizat de BBC.

Foarte mulți chinezi nu își permit să plătească taxe pentru îngrijirea copiilor. Îi poate costa chiar și jumătate din salariu.

Cei mai mulți clienți nu sunt deranjați de prezența fetiței în mașină.

Femeia nu are niciun ajutor și nu are cu cine să o lase pe cea mică cât timp este la serviciu, așa că a recurs la această variantă.

New York-ul a intrat, oficial, în febra Crăciunului. A fost iluminat bradul din centrul orașului care nu doarme niciodat... Fabrica lui Moş Crăciun există şi la noi și e obiectiv turistic! Cum arată locul magic din România unde se produc globur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x