Antena Căutare

Biserica, scandal uriaș! Un adevăr cumplit a fost descoperit despre preoți! „Nu este loc pentru...”

Biserica se cutremură din temelii după ce Papa a făcut un anunț șocant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Biserica se cutremură din temelii după ce Papa a făcut un anunț șocant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

După o lungă perioadă de documentare, un jurnalist a lansat o carte controversată în care a dezvăluit că patru din cinci preoți ai Vaticanului sunt homosexuali. Ceea ce este cu adevărat șocant este faptul că aceste date se bazează pe numeroase mărturii anonime ale unor preoți.

Cartea este scrisă de Frederic Martel și se numește „In The Closet of the Vatican” („În dulapul Vaticanului”).

Biserica, scandal uriaș! Un adevăr cumplit a fost descoperit despre preoți! „Nu este loc pentru...”

„În societăţile noastre pare că homosexualitatea este la modă şi acea mentalitate influenţează şi viaţa bisericii. Este ceva de care sunt îngrijorat, pentru că poate la un moment dat nu a primit atât de multă atenţie. Se poate ca atunci să nu îşi arate tendinţele, dar apoi pot ieşi la iveală. În viaţa de preot, nu este loc pentru acest tip de afecţiune. Drept urmare, biserica recomandă ca oamenii cu astfel de tendinţe să nu fie acceptaţi”, a declarat Papa anul trecut, pe marginea acestui subiect și făcând mai ales referire la viitorii preoți.

“Se poate ca atunci să nu îşi arate tendinţele, dar apoi pot ieşi la iveală”, a declarat el. “În viaţa de preot, nu este loc pentru acest tip de afecţiune. Drept urmare, biserica recomandă ca oamenii cu astfel de tendinţe să nu fie acceptaţi”, a adăugat Papa Francisc.

Un politician și-a ales soţia dintr-un catalog cu femei! S-a aflat după aproape 10 ani - Video... Româncele care au pus mâna pe milionarii lumii. Prin ce strategii au devenit soții de bogătași - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x