Antena Căutare

Blestemul din Pădurea Călugărească! Acum 200 de ani, călugării dintr-un schit au fost uciși, iar de atunci

Localnicii din Dor Mărunt stau departe de Pădurea Călugărească din cauza unor legende locale care ar da oricărui pământean fiori reci pe șira spinării. Pădurea, situată în inima Bărăganului, a devenit  faimoasă după ce, acum 200 de ani a avut loc aici un adevărat măcel. Schitul de călugări a fost cotropit și preoții uciși unul câte unul de către turci.

Localnicii din Dor Mărunt stau departe de Pădurea Călugărească din cauza unor legende locale care ar da oricărui pământean fiori reci pe șira spinării. Pădurea, situată în inima Bărăganului, a devenit faimoasă după ce, acum 200 de ani a avut loc aici un adevărat măcel. Schitul de călugări a fost cotropit și preoții uciși unul câte unul de către turci.

Mărturie stă vechea cruce de piatră care se află în pădurea despre care se spune că e blestemată, un loc în care nu bate nici vântul, iar suflete chinuite bântuie printre copaci. În plus, localnicii spun că oamenii în sutană și-au blestemat ucigașii.

Blestemați de oamenii în sutană, ucigașii nu și-au găsit liniștea nici până astăzi. Unul dintre slujitorii Domnului a aruncat un blestem asupra turcilor. Astfel, sufletele celor care și-au mânjit mâinile cu sângele călugărilor bântuie prin desișurile pădurii.

În plus, pădurea e mărginită de mai multe cruci care nu lasă spiritele să iasă din pădure. Tocmai de aceea, localnici evită acest loc.

Imagini emoționante! Regina Elisabeta a II-a a vizitat la spital copiii răniți în atacul de la Manchester... Pielea de pește, tratament pentru arsuri! O metodă testată pe pacienți de medicii din Brazilia....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x