Antena Căutare

Bucureștiul sărbătorește 555 de ani! Uite care vor fi ''punctele fierbinți'' din acest weekend

Poate că cei care aţi avut azi un program obişnuit nu aţi remarcat, dar Bucureştiul este în sărbătoare. Sunt Zilele Bucureştiului! Se împlinesc 555 de ani de la prima atestare a Capitalei. Ce se va întâmpla exact astă seară, mâine şi poimâine ne spune Mihaela Păun, unul dintre organizatori.

Poate că cei care aţi avut azi un program obişnuit nu aţi remarcat, dar Bucureştiul este în sărbătoare astăzi. Sunt Zilele Bucureştiului pe care ca în fiecare an le marcăm aici în capitală cu foarte multe evenimente, unele care sunt deja tradiţii, altele - care sunt premiere pentru România şi cu atât mai mult se va întâmpla asta anul acesta.

Şi asta pentru că în 2014 se împlinesc 555 de ani de la prima atestare a Bucureştiului. Atât de vechi este acest oraş. Foarte mulţi dintre cei care locuim acum în capitală nu ne-am născut aici şi avem multe de învăţat despre oraşul în care trăi. O bună oportunitate este aniversarea de anul acesta pentru că evenimentele pregătire sunt dintre cele mai diverse. Ce se va întâmpla exact astă seară, mâine şi poimâine în Bucureşti ne spune Mihaela Păun, unul dintre organizatori.

ȘOCANT! Au fost BICIUIȚI pentru că au dansat pe hitul "Happy"... În weekend reacționăm tranșant! Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x