Antena Căutare

CĂLUGĂRUL care a făcut PACT cu DIAVOLUL! Uite ce PUTERI avea!

Toată lumea a auzit de anumite personaje din istorie care au făcut pact cu diavolul pentru a obţine anumite puteri sau beneficii.

Toată lumea a auzit de anumite personaje din istorie care au făcut pact cu diavolul pentru a obţine anumite puteri sau beneficii.

Un astfel de caz este şi cel al lui Grigori Rasputin, a cărui legend spune că a avut o viaţă extrem de agitată, mai ales după ce a trecut de partea forţelor răului.

Despre Raspuntin se crede că făcea parte dintr-o sectă numită Khlysts, ce practica autoflagelarea. Puterile vindecătoare pe care acesta le avea a făcut pe mulţi să creadă că ar fi făcut un pact cu diavolul. Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că, de foarte multi ori, Rasputin a sfidat moartea şi a rămas în viaţă deşi a suferit răni mortale. Mulţi se temeau de el, considerându-l vrăjitor.

Se spune că deşi a fost împuşcat de mai multe ori, acesta nu a murit. Decesul ar fi intervenit din cauza faptului că a fost legat şi aruncat într-un râu.

Fenomene EXTRATERESTRE în România! Uite ce a VĂZUT pilotul care s-a întâlnit cu un OZN!... Caz ŞOCANT de CANIBALISM! Uite ce a fost în stare să facă această femeie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x