Antena Căutare

Când a văzut ce a făcut logodnica lui la petrecerea burlăcițelor, a anulat imediat nunta: „Mi-a fost milă de ea maximum zece minute”

O nuntă a fost anulată, după ce viitorul mire a aflat ce făcuse logodnica lui în timpul petrecerii burlăcițelor. Furios, bărbatul, dar și familia acestuia, refuză să se mai gândească la femeia cu care a avut o relație de patru ani.

O nuntă a fost anulată, după ce viitorul mire a aflat ce făcuse logodnica lui în timpul petrecerii burlăcițelor. Furios, bărbatul, dar și familia acestuia, nici nu mai vrea să audă de femeia cu care a avut o relație timp de patru ani.

În ultima noapte de burlăcie se spune că orice este permis. Aproape orice. Pe un site dedicat celor răniți în dragoste, un bărbat anonim și-a împărtășit povestea.

Era logodit de șase luni. Cu câteva zile înainte de nuntă, logodnica lui și-a organizat petrecerea burlăcițelor, chiar la ei acasă. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a acceptat să își petreacă noaptea acasă la niște prieteni. Și-a rugat viitoarea mireasă un singur lucru: să aibă grijă de câinele lui.

Câteva ore mai târziu, la cinci dimineața, bărbatul a primit un telefon. Cuvintele femeii erau înecate în lacrimi. „Era disperată, îmi tot spunea că pățise ceva câinele. Mi-am dat seamă că era beată, așa că i-am zis să cheme un taxi și să-l ducă la spitalul veterinar și că o să ne întâlnim acolo. Când am ajuns, părea că plângea de ore întregi. Nu mai putea să vorbească. Câinele era viu, dar în stare gravă. Mi-a fost milă de prietena mea vreo zece minute.”

Bărbatul a aflat că starea în care se afla câinele său era numai și numai vina logodnicei sale. „Medicul veterinar mi-a spus că primise alcool și bomboane de ciocolată.”

Cum au ajuns acasă, tânărul i-a spus că nunta este anulată și că nu vrea să o mai vadă niciodată. Șocată, femeia a încercat să își ceară scuze, fără succes Câteva ore mai târziu, avea bagajele făcute și pleca din casa în care locuise aproape patru ani.

Un cățeluș viteaz a salvat viața unui bebeluș abandonat de părinți într-un parc! „Dădea din mânuțe și din picioare, dar ... Spune-mi ce vezi ca să-ți spun ce fel de om ești! Primul lucru pe care îl identifici în imagine spune multe despre carac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x