Antena Căutare

Când „pisica” linge rau

Câteodată, gheparzii nu vânează pentru mâncare, ci doar de plăcere! Aflat într-un safari din Africa, fotograful Matthew Copham a descoperit un filmuleţ foarte interesant pe dispozitivul lui de înregistrat: cum o curioasă felină încearcă să-i manance camera video.

Un ghepard linge o camera video

Câteodată gheparzii nu vânează pentru mâncare, ci doar de plăcere! Aflat într-un safari din Africa, fotograful Matthew Copham a descoperit un filmuleţ foarte interesant pe dispozitivul lui de înregistrat: cum o curioasă felină încearcă să-i manance camera video.

Deşi este cel mai rapid animal de pe pământ, ghepardul nu se grabeşte să-şi savureze „prada”. Se apropie încet, adulmecă, iar în cele din urmă, se decide să se aseze pe burta pentru a-şi incepe ospaţul. După cateva secunde însa, speriat de un sunet, se ridică si o ia la fugă.

Şi-a recuperat motocicleta la 46 de ani de când a fost furată... Galerie foto! Cinci dintre cele mai frumoase universităţi din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x