Antena Căutare

Care sunt nevoile partenerului tău în funcție de zodie! Fecioara are nevoie de cineva stabil emoțional

În relații, ne așteptăm ca cel de lângă noi să fie atent la nevoile noastre și să aibă grijă de noi! Cracteristicile zodiei sunt primele lucruri care-l pot da „de gol”, așa că ia notițe!

În relații, ne așteptăm ca cel de lângă noi să fie atent la nevoile noastre și să aibă grijă de noi! Cracteristicile zodiei sunt primele lucruri care-l pot da „de gol”, așa că ia notițe!

Berbecul apreciază sinceritatea mai mult decât orice altceva. Sunt îndrăzneți și transparenți, și au nevoie de cineva care să spună lucrurilor pe nume 24/7. Nu le plac jocurile minții sau să încerce să citească oamenii, vor ca cealaltă persoană să pună cărțile pe masă mai degrabă, astfel încât ei să nu facă nici o presupunere.

Taurul spune de obicei că este bine, deși pe interior se simte rănit. Nu sunt buni la a-și exprima sentimentele, așa că munca ta va fi să-l faci să vorbească deschis despre ceea ce simte. Taurul trebuie să se simtă confortabil în jurul tău ca să poată ajunge la acest nivel de intimitate, iar pe tine nu trebuie să te deranjeze să sapi puțin mai adânc pentru a-i ajunge la gândurile și sentimentele reale.

Gemenii au nevoie de cineva care să-i ajute să-și păstreze emoțiile sunt control, fiind impulsivi și flirtuoși de fel. Pot părea nestatornici și insipizi, dar de fapt au multe gânduri și interese diferite, așa că le vine greu să le gestioneze pe toate. Trebuie să păstrezi lucrurile interesante pentru ei, căci devin dezinteresați destul de ușor. Ah, și trebuie să-i faci neapărat să râdă!

Racul dă totul în relații – minte, trup, suflet, inimă, afecțiune, hainele și casa sau chiar câinele pentru a te face fericit. Așadar, au așteptări foarte mari și de la tine. Își dorește pe cineva care să fie implicat complet în relație și să le dea dragostea și atenția dorită.

Leul este nevoie de un partener care să emane încredere de la o milă distanță, la fel ca el, căci nu-și dorește pe cineva care să-l tragă înapoi. Are nevoie de relații serioase, nu vor să joace jocuri, își doresc „the real deal”. Nu da înapoi dacă alegi să fii cu el.

Fecioara are nevoie de cineva stabil emoțional, dar care nu trăiește în totalitate numai sentimental. Vrea un echilibru, astfel încât să poată discuta cu cineva intelectual, dar și emoțional în același timp. Apreciază onestitatea și loialitatea.

Balanța vrea pace și liniște în relațiile sale, nu vor pe cineva care să vină să le dea viața peste cap, ci doar pe cineva cu energie pozitivă și o natură pașnică.

Scorpionul poate avea câteva probleme de încredere și sunt suspicioși pentru că au mai fost răniți înainte, așa că trebuie să-i arăți constant că poate avea încredere în tine. Se deschide doar în fața celor cu care se simte confortabil și are încredere că nu-i trădează. PS: Îi place să se răzbune, ține minte.

Săgetătorul iubește aventura și conversațiile filozofice. Admiră persoanele pe care se poate baza. Ca semn de foc, se poate enerva repede și poate părea greu să te descurci cu el, însă are o inimă mare. Au doar nevoie de cineva care să-i stabilizeze și care să se preteze la simțul lor copilăresc, aventură și uimire.

Capricornul poate fi tradițional și de școală veche, dar are nevoie de un partener cu care să se bucure de viață înainte ca aceasta să treacă pe lângă el. Tinde să fie dependent de muncă, astfel că are nevoie de cineva care să-l mai rupă de activitățile sale și să se distreze cu el.

Vărsătorul adoră conversațiile profunde, dar poate fi un pic distant uneori. Trăiesc pentru următorul fior și știu ce-și doresc în viață. Are dificultăți în a-și stabiliza emoțiile. Partenerul lui trebuie să fie pe aceeași lungime de undă cu el la trăit viața.

Peștii își doresc gesturi mărețe, afecțiune și admirație, flori și ciocolată, cuvinte dulci șoptite la ureche, care să le topească inima. Au nevoie de multă intimitate emoțională în relații.

Sursă: tasta.ro

Imagini ÎN EXCLUSIVITATE cu Mădălina Manole. Cântă alături de două mari artiste ale muzicii românești... Schimbări importante şi multe necazuri pentru câteva zodii. Luna nouă în SCORPION şi noutăţile pe final de an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x