Antena Căutare

Câștigă 11 milioane de dolari pe an din YouTube. Are doar 6 ani și își întreține familia

Majoritatea oamenilor nu câștigă într-o viață 11 milioane de dolari. Această sumă nu este imposibil de atins. O confirmă copilul de șase ani care obține venituri de 11 milioane de dolari pe an din tutoriale pe YouTube.

Majoritatea oamenilor nu câștigă într-o viață 11 milioane de dolari. Această sumă nu este imposibil de atins. O confirmă copilul de șase ani care obține venituri de peste 10 milioane de dolari pe an din tutoriale pe YouTube.

Canalul de YouTube al lui Ryan ToysReview are 10 milioane de urmăritori și este pe locul 8 în topul celor mai bine plătiți youtuberi. La vârsta de 4 ani făcea tutoriale în care își prezenta jucăriile. Așa a ajuns să aibă succes chiar înainte de a cunoaște sensul adevărat al cuvântului.

Ryan este sprijinit de familie. Tatăl său apare în multe clipuri și consideră că este o modalitate perfectă de a petrece mai mult timp cu micuțul.

Cel mai vizualizat clip al lor a strâns peste 1 miliard de vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În această noapte veți putea urmări cea mai frumoasă ploaie de stele a anului. Se vede din toate colțurile lumii... Gest emoționant în memoria Regelui Mihai! Ce au văzut trecătorii din Botoșani într-o vitrină de pe bulevard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x