Antena Căutare

Cât de răzbunătoare sunt semnele zodiacale! Fecioara caută punctul slab al celui care a supărat-o şi dă lovitura de grație!

Nu mai e un secret că unii dintre noi sunt mai răzbunători ca alții. În ce măsură, aflăm din analiza următoare:

Nu mai e un secret că unii dintre noi sunt mai răzbunători ca alții. În ce măsură, aflăm din analiza următoare:

BERBEC

Atâta timp cât Berbecul are nevoie de tine, el îşi controla emoțiile. Însă e suficient ca situația să treacă o limită internă a acestui semn zodiacal şi te așteaptă două scenarii: primul – vei fi scos complet din viaţa lui; al doilea – vei vedea Berbecul înfuriat în toată splendoarea sa!

TAUR

Taurul este răbdător. Se va comporta cu bunăvoință faţă de cel care l-a supărat sau va închide ochii la unele pozne minore. Dar dacă îl vei scoate din fire, acesta va începe cu sancțiuni morale.

GEMENI

Cu Gemenii e mai bine să fii atent şi să nu glumești. Este un semn destul de imprevizibil care în momentul supărării şi furiei poate ajunge la violenţă fizică. Nu se va gândi la consecințe, cedând complet accesului de furie, de care ulterior va regreta.

RAC

Racii sunt emoționali, de aceea vor suferi din cauza supărării. Ei pot respira profund, se pot gândi de ce şi cum, aruncând priviri furioase-triste în direcția celui care l-a supărat. Dacă supărarea e foarte mare şi Racul nu este în măsură să o suporte, se va răzbuna – într-un mod viclean, secret, lovind în punctul cel mai slab.

LEU

Leii au o părere exagerat de mare despre sine, de aceea supărarea o suportă rău. Mai exact, nu o suportă deloc. Primind “o palmă” (nu contează, era supărarea sau doar i s-a părut Leului), imediat va lovi înapoi.

FECIOARA

Nativii acestui semn zodiacal ştiu să se răzbune. De aceea, caută punctul slab al celui care a supărat-o şi dă lovitura de grație, însă nu cu propriile mâini. Bârfe, zvonuri şi intrigi – acesta este stilul Fecioarei.

BALANŢA

E foarte uşor să ofensezi reprezentanții acestui semn zodiacal. Balanțele nu ştiu cum să se răzbune, nu fac planuri de răzbunare, nu ţin supărarea. În cel mai rău caz poate face scandal, poate striga, după care se va împăca cu cel care l-a supărat şi va uita incidentul.

SCORPION

Scorpionul – este cel mai răzbunător semn din zodiac. Ca şi Leul, acesta ştie că răzbunarea trebuie planificată minuțios, alegând cele mai sofisticate metode de răzbunare. Doar Scorpionul îţi poate trimite o vrajă, îţi poate face un ritual Voodoo, sau îţi poate pune cioburi de sticlă în salată.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul, deşi nu este cel mai supărăcios sau răzbunător, posedă tot arsenalul Scorpionilor şi Leilor. Dacă l-ai scos din fire va testa pe tine toate metodele de răzbunare, însă nu se va grăbi, uneori va face planul de răzbunare ani de zile.

CAPRICORN

Reprezentanții acestui semn zodiacal nu sunt supărăcioși. Dacă totuși cineva îi va supăra, nu se vor răzbuna, vor încerca din toate puterile să convingă persoana că nu a avut dreptate şi în realitate merită doar iubire.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii deseori exagerează şi găsesc supărarea acolo unde nu există. Ei nu ştiu să se răzbune, de aceea persoana care l-a supărat pur şi simplu va fi dată uitării şi ștearsă din viaţa lor.

PEŞTI

Peştii sunt extrem de sensibili, de aceea vor analiza la infinit de ce cineva i-a supărat, îşi vor plânge de milă şi se vor mira cum de cineva a îndrăznit să-i supere. Rana provocată de supărare o va ţine minte şi o va deschide ani de zile. Însă Peştii niciodată nu se răzbună. Ei speră ca cel care i-a supărat, să-l mustre conștiința şi prin toate metodele să încerce să se împace.

Horoscopul zilei de duminică! Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor... Cea mai frumoasă cerere în căsătorie, la raliu! Bogdan a oprit motorul, a îngenunchiat la marginea drumului şi şi-a ceru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x