Antena Căutare

Câte flacoane de șampon, sticle, pachete de țigări adunăm în patru ani, dacă le-am colecta? Imaginile care-ți vor da de gândit!

Cu siguranță nu avem cum conștientiza câte produse consumăm într-un an, darămite în patru... Jurnaliștii de la Bored Banda au realizat un proiect fotografic inedit. Mai multe persoane au fost fost fotografiate într-un morman de ambalaje și recipiente, colectate de-a lungul a patru ani de zile.

Cu siguranță nu avem cum conștientiza câte produse consumăm într-un an, darămite în patru... Jurnaliștii de la Bored Banda au realizat un proiect fotografic inedit.

Mai multe persoane au fost fost fotografiate într-un morman de ambalaje și recipiente, colectate de-a lungul a patru ani de zile.

Deși pare greu de crezut, dacă am aduna tot ce consumăm, ne-am îngropa la propriu într-un munte de ambalaje. Tu ți-ai putea imagina câte pachete de țigări goale ai putea aduna de-a lungul anilor? Bine, asta dacă fumezi!

Te invităm să vizionezi o galerie foto mai mult decât interesantă!

Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să se întâmple chiar azi! 21 iunie e o zi magică pentru toți!... Spectacol al cerului! Fulgerele sprit, un fenomen extrem de rar surprins în imagini de excepţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x