Antena Căutare

Caz de Cartea Recordurilor! O femeie susţine că este însărcinată în 17 luni și nu poate naște

O tânără din China care a rămas însărcinată în 2015 nu a putut naște la termen, în 15 noiembrie, iar în prezent intră în a 18-a lună de sarcină.

O tânără din China, care a rămas însărcinată în 2015, nu a putut naște la termen, în 15 noiembrie, iar în prezent intră în a 18-a lună de sarcină.

Wang Shi din provincia Hunan a atins astfel dublul perioadei normale pentru o sarcină. Ea este victima unei dezvoltări defectuoase a placentei, aflate sub uter. Altfel spus, nașterea pe cale naturală este imposibilă.

“Eu şi soţul meu am fost la spital o dată pe săptămână în speranţa că voi naşte”, a declarat Wang. “Asta ne-a costat mai mult de 10.000 de RMB (£ 1,156) doar consultaţiile, iar acum nu mai avem răbdare”, a completat femeia.

Wang, care a luat în greutate doar 25,2 kg de când a rămas însărcinată, spune că se simte bine şi că nu a întâmpinat probleme de când poartă în pântece un copil de aproape doi ani.

"Specialiștii au spus că unele mame au născut după 13 luni de sarcină, dar niciodată după 17 luni", a spus soțul tinerei.

Fiindcă nimeni nu o crede, viitoarea mamă arată de fiecare dată actele medicale care dovedesc faptul că ar fi trebuit să nască de multă vreme. Și mama și bebelușul sunt bine. Acesta cântărește 3,8 kilograme.

Mama urmează să fie supusă unei operații cezariene în a 18-a lună de sarcină și atunci va fi înregistrat un nou record mondial.

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit să traverseze Statele Unite alergând. "Îmi doream să nu se termine"... HOROSCOPUL ZILEI: Taurii vor avea o vorbă bună pentru fiecare om din jurul lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x