Antena Căutare

Caz unic! A mers la psiholog pentru că soţul ar fi înşelat-o! Ce au constatat medicii după analize amănunţite întrece orice imaginaţie

Multe dintre femei, la un moment dat, tind să creadă că sunt înşelate. Problema este că majoritatea cazurilor rămâne la stadiul de închipuire. Un exemplu perfect este o femeie din Turcia, în vârstă de 43 de ani care s-a dovedit a fi UNIC în lume

Multe dintre femei, la un moment dat, tind să creadă că sunt înşelate. Problema este că majoritatea cazurilor rămâne la stadiul de închipuire. Un exemplu perfect este o femeie din Turcia, în vârstă de 43 de ani care s-a dovedit a fi UNIC în lume

O femeie din Turcia a devenit brusc suspectă de infidelitatea soţului ei. Ea a început să caute prin telefon şi prin obiecte personale ale soţului său.

”Femeia a venit la un consult, solicitând ajutor medical pentru paranoia ei despre comportamentul soţului”, a explicat doctorul C. Onur Noyan, psihiatru de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Istanbul, conform celor de la LiveScience.com.

La consult, femeia a raportat probleme cu somnul şi faptul că a devenit anxioasă şi iritabilă. ”După ce a fost efectuată o evaluare psihiatrică detaliată, am concluzionat că femeia a experimentat un atac psihotic scurt”.

Pentru că aceasta nu mai avusese niciodată un astfel de atac, medicii au realizat mai multe teste suplimentare, inclusiv scanări ale creierului pentru a vedea dacă s-ar putea găsi cauza biologică a simptomelor ei.

O imagistică prin rezonanţă magnetică a relevat un chist mare la creier, cunoscut sub denumirea de chist porencefalic situat în lobul frontal din dreapta. Aceste chisturi se formează în ţesutul structural al creierului şi sunt umplute cu lichid cerebrospinal.

Astfel, cazul acestei femei este unic prin faptul că un astfel de chist, atât de mare, la o aşa vârstă nu a mai fost întâlnit. Nu a existat o modalitate sigură de a elimina chirurgical chistul femeii, însă, pentru tratament, medicii au prescris femeii un medicament anti-psihotic, pe care turcoaica va trebui să-l ia pentru tot restul vieţii.

S-a aflat cine e omul cu masca de fier! După 350 de ani, misterul a fost elucidat!... Şi-au comandat rochiile de mireasă de pe internet și au rămas fără cuvinte când au deschis coletul! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x