Antena Căutare

Ce a pățit bărbatul care a plătit o avere ca să își facă un costum de câine! În ce situație a ajuns și ce i-a uimit pe mulți

În urmă cu câțiva ani, un bărbat a cheltuit o adevărată avere ca să își facă un costum de câine din rasa collie. Azi, omul se confruntă cu o situație ce i-a lăsat mască pe mulți.

colaj foto cu toco, barbatul transformat in caine Galerie
Bărbatul a dezvăluit cu ce situație se confruntă acum, după ce s-a transformat în câine | sursa foto: Profimedia

Un bărbat a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că a cheltuit o avere de peste 14.000 de dolari pentru a-și construi un costum de câine din rasa collie. Azi, la câțiva ani după ce a ales să trăiască o viață de patruped, japonezul se confruntă cu o situație greu de imaginat.

Ce a pățit bărbatul care a plătit o avere ca să își facă un costum de câine. În ce situație a ajuns și ce i-a uimit pe mulți

Este cunoscut drept Toco și totul a început în urmă cu câțiva ani, atunci când a cheltuit mai bine de 14.000 de dolari pentru a-și face un costum realist de câine din rasa collie. A învățat să meargă în patru labe, să mănânce, să bea și să se comporte precum un cățel de talie mare.

După ce s-a obișnuit cu mișcările de bază, Toco a făcut și prima lui plimbare în parc, unde s-a jucat cu alți câini (reali).

Citește și: Bărbatul transformat în câine, filmat la prima plimbare în parc. S-a jucat cu alți patrupezi și a făcut trucuri pentru recompense

Fiecare moment important din viața lui de câine a fost filmat și publicat ulterior pe YouTube, iar filmările au adunat numeroase vizualizări, comentarii și reacții de la oameni din întreaga lume.

Costumul său realist fost realizat în aproximativ 40 de zile, după mai multe runde de revizuiri și a costat 2 milioane de yeni (aproximativ 15.700 de dolari la acea vreme).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Încă din copilărie, am această fantezie de a deveni un animal. Mă întreb dacă a fost o dorință de transformare. Rareori le spun prietenilor mei pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat. Prietenii și familia mea au părut foarte surprinși să afle că am devenit un animal.”, a spus Toco într-un interviu.

Citește și: Bărbatul transformat în câine a mers pe un traseu cu obstacole| VIDEO. Cum s-a descurcat Toco

Se pare că acum japonezul se confruntă cu o altă problemă: agilitatea specifică patrupedelor. Totuși, lucrurile nu au fost atât de simple precum obținerea costumului. Deși a exersat de multe ori, el tot nu reușește să sară peste o bară, rezultatul nefiind cel dorit. Mai mult decât atât, se pare pare că Toco și-a atras critici de la anumiți dresori, care au spus că nu se descurcă deloc la capitolul agilitate și dresaj, arată cei de la nypost.com.

Azi, japonezul exersează în continuare adaptarea sa completă la viața de câine, iar postările sale de pe Instagram devin virale și atrag numeroase reacții.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Ce face o tânără influencer noaptea în cimitir, într-o ținută neobișnuită pentru o astfel de împrejurate. Imaginile sunt... Cum a putut să apară un mire la nunta lui. Toate privirile au rămas blocate la picioarele sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x