Antena Căutare

Ce a pățit un tânăr într-o sală de sport din Cluj. A crezut că nu vede bine când a intrat în vestiar

Un bărbat a povestit situația penibilă în care a fost pus după un antrenament la o sală de fitness din Cluj-Napoca. Acesta a dezvăluit ce a pățit când a vrut să își schimbe echipamentul.

Clujeanul și-a terminat antrenamentul și a mers în vestiar cu gândul de a se schimba. Nu era prima dată când frecventa sala de fitness, dar prima oară când a fost nevoit să se confrunte cu așa ceva.

Incidentul i-a lăsat un gust amar și a povestit totul pe rețelele de socializare. Iată ce a putut să pățească.

Citește și: Ea este românca care s-a căsătorit cu propria persoană. Ceremonia a fost una tradițională

Ce a pățit un tânăr într-o sală de sport din Cluj

După ce și-a terminat antrenamentul, bărbatul a mers în vestiar pentru a se schimba. A avut o surpriză neplăcută când a început să-și pună hainele de stradă pentru că perechea de încălțări nu mai era.

Acesta este ferm convins că cineva i-a furat încălțămintea, însă nu exclude nici posibilitatea ca cineva să o fi luat din greșeală.

„Bună tuturor, vreau să împărtășesc cu voi o experiență foarte urâtă ce mi s-a întâmplat astăzi la *nume sală*. Am intrat astăzi în sală la ora 12:50, după ce mi-am terminat antrenamentul la ora 14:39, am intrat în vestiar să mă schimb și supriză! Mi-au dispărut adidașii.

Citește și: Ea e pensionara care sfidează bătrânețea cu trupul de invidiat. Care sunt cele două reguli de aur pentru a arăta așa de bine

Nu este vorba de banii dați pe produs, ci despre gest, n-am crezut vreodată că în 2023 se fură adidași. Dacă ești pe grup îți doresc să îi porți sănătos. Dar dacă ți-au plăcut așa de mult puteai să vii la mine să mi-i ceri. Ți-i dădeam cu drag!”, a transmis clujeanul pe Grupul Trăiesc în Mănăștur.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Ea este românca care s-a căsătorit cu propria persoană. Ceremonia a fost una tradițională... Iluzie optică virală. Ai ochi de șoim dacă găsești numărul 218 ascuns printre 278...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x