Antena Căutare

Ea e pensionara care sfidează bătrânețea cu trupul de invidiat. Care sunt cele două reguli de aur pentru a arăta așa de bine

Norma Williams susține că se află în cea mai bună formă de până acum, după ce toată viața ei s-a confruntat cu fluctuații în ceea ce privește greutatea corporală. Iată care e secretul! Nu o să îți vină se crezi că asta chiar e vârsta ei reală.

Ea e pensionara care sfidează bătrânețea cu trupul său atletic. Cele două reguli de aur pentru a arăta așa de tânără Galerie
Ea e pensionara care sfidează bătrânețea cu trupul său atletic. Cele două reguli de aur pentru a arăta așa de bine | Antena 1

Norma Williams, în vârstă de 74 de ani și originară din Liverpool, a ținut prima pagină a ziarelor, după ce a dezvăluit că este în „cea mai bună formă a ei de până acum”.

Pensionara a explicat că secretul ei nu constă în numărarea caloriilor, ghidându-se, în schimb, după alte reguli pe care le numește de „aur”, potrivit independent.co.uk. Iată ce o ajută!

Citește și: Cum arată „cea mai sexy verișoară” a Prințesei Diana. Cu ce se ocupă blondina: „Cred că ar fi fost de acord cu ce fac”

Medicii i-au spus că se bucură de „sănătatea și condiția fizică a unei tinere de 20 de ani”

Norma Williams susține că medicii au lăudat-o, pentru că are „sănătatea și condiția fizică a unei tinere de 20 de ani”, potrivit sursei citate mai sus. În ciuda faptului că nu a fost mereu așa, pensionara susține că, într-un final, a reușit să își găsească echilibrul după care a tânjit toată viața ei, potrivit Profimedia.

Fiind întrebată constant care este secretul său, femeia în vârstă de 74 de ani le recomandă oamenilor să nu se restricționeze absolut deloc și să nu se simtă vinovați după ce mănâncă un anumit aliment:

„Dacă vrei să mănânci ceva, este foarte ușor... trebuie să-ți dai voie! Dacă după cină vreau să mănânc niște nuci... le voi mânca. Dacă vreau să le mănânc pe toate, le voi mânca pe toate. Nu mă simt vinovată și îmi permit. Eu recomand să scăpați de sentimentul de eșec și de cel de vinovăție. Doar permiteți-vă să fiți liberi și să mâncați ce vreți!”, a recomandat Norma Williams, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Imagini fierbinți cu cea mai sexy avocată. Motivul pentru care se întâlnește doar „cu bărbați inteligenți”

Care sunt cele „două reguli de aur” pe care pensionara în vârstă de 74 de ani le urmează cu sfințenie

Pensionara în vârstă 74 de ani susține că mănâncă absolut tot ce îi cere organismul, fără să se gândească la câte calorii a avut acel preparat.

Așadar, se pare că din dieta sa nu au fost eliminate nici sticla de vin ori pachetele de biscuiți. Iată cum arată un meniu complet pentru ea, fără să excludă unele pofte pe care și le mai face peste zi:

„Micul dejun constă într-un croissant din făină integrală umplut cu miere, plus un cappuccino cu lapte... uneori două sau trei cappuccino pe zi. De asemenea, beau aproximativ șase cești de ceai pe zi, fiecare cu câte două cuburi de zahăr. Dieta mea nu este perfectă... pot să devorez, cu ușurință, patru sau cinci pachete a câte cinci biscuiți. La cină mănânc mai diversificat: nuci, selecții de carne și brânzeturi, pâine integrală, somon la grătar sau creveți înăbușiți, cartofi ori legume. De asemenea, beau o sticlă întreagă de vin în fiecare seară.”, a mărturisit Norma Williams, citată de sursa menționată mai sus.

În ciuda meniului compex, Norma susține că urmează două reguli de la care nu se abate niciodată, asta pe lângă un stil de viață extrem de activ:

„Am două reguli de aur: nu mănânc niciodată înainte de exercițiile și plimbările zilnice, ceea ce poate însemna uneori să nu iau micul dejun până la ora 15:00 și nu iau niciodată gustări între mese.”, a mărturisit pensionara.

În plus, Norma Williams a mai adăugat că se „trezește” cu complimente din partea tinerilor de pe stradă, oamenii fiind mereu uimiți atunci când își dezvăluie vârsta reală:

„În general, oamenii sunt surprinși când îmi află vârsta. Adesea, străinii mă opresc și mă întreabă politicos câți ani am. Toți tinerii spun același lucru: <<Când voi fi mai mare, vreau să arăt ca tine, Norma!>>”, a spus aceasta, potrivit independent.co.uk.

O pisică se înfruptă din carnea aflată în frigiderele dintr-un cunoscut supermarket, din București | Foto... Ea este românca care s-a căsătorit cu propria persoană. Ceremonia a fost una tradițională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x