Antena Căutare

Ce a putut să primească un bărbat drept cadou de Secret Santa. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale

Un bărbat a fost atât de furios de cadoul primit la Secret Santa încât s-a jurat să nu mai ia parte niciodată la așa ceva. Dezvăluirile sale au stârnit un val puternic de reacții.

cadou de secret santa
Omul a filmat și a arătat tuturor ce cadou a primit de Secret Santa | sursa foto: Shutterstock

În fiecare an, în luna decembrie, mai ales la locul de muncă sau în școli și facultăți, se organizează Secret Santa. Este un mod prin care colegii își pot oferi daruri, de Crăciun, fără ca numele expeditorului să fie dezvăluit. Pentru un bărbat această experiență s-a transformat într-o amintire extrem de neplăcută, pe care o regretă din plin. Când a văzut ce cadou a putut să primească la Secret Santa, omul s-a enervat la culme.

Ce a putut să primească un bărbat drept cadou de Secret Santa. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale

Aceasta este inedita situație prin care a trecut un bărbat care a ales să participe în acest an la Secret Santa. Omul a fost atât de dezamăgit și de supărat de darul primit încât s-a jurat că nu va mai repeta acest lucru în anii următori.

Bărbatul a primit o cutie de culoare verde, pe care se afla o fundiță argintie. Inițial, oomul s-a bucurat și a sperat că va avea parte de o surpriză cât se poate de plăcută. Totuși, câteva minute mai târziu, el avea să trăiască o dezamăgire de zile mari.

Citește și: O tânără din Statele Unite a primit cadou de Secret Santa chiar de la Bill Gates. Ce i-a adus Moș Crăciun

Bărbatul a pus mâna pe telefonul mobil și a filmat momentul în care deschide cutia frumos ambalată. Înăuntru a găsit doar niște dulciuri obișnuite, lucru ce l-a supărat și l-a dezamăgit din plin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu se știe exact ce anume ar fi dorit omul să găsească în interior, dar în mod clar darul descoperit nu i-a adus decât o stare pronunțată de nervi.

Citește și: Un tată i-a făcut cadou de Crăciun fiicei sale o banană. Reacția micuței i-a lăsat mască chiar și pe părinți | VIDEO

„Nu mai particip în viața mea la Secret Santa, indiferent de ce serviciu am. Vinerea trecută, toată lumea trebuia să aducă daruri. Eu mi-am dat silința, am pus beculețe pe punga de cadou, am cumpărat hârtie de cadouri, am pus și clopoței la pachet, chiar mi-am dat silința ca doamna care primește cadoul să fie încântată. Mi-am luat chiar și pulover de Crăciun, ca să fiu în temă. Am ajuns la serviciu, am pus pachetele lângă brad și, câteva ore mai târziu, cineva a anunțat că a venit momentul să primească fiecare darul de Secret Santa. A venit o colegă la mine și îmi zice că ea nu are cadoul adus, așa că să vin luni la birou ca să mi-l dea. Luni, îmi aduce o cutie, o deschid și peste ce dau? Peste niște banale de dulciuri. Eu am cheltuit pe cadou aproape 25 de dolari, și iată ce am primit în schimb. Sunt dezamăgit”, a mărturisit bărbatul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Filmarea a ajuns pe TikTok și a adunat mai bine de 29 de milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

O femeie a dezvăluit că soțul ei are 5 iubite și se culcă prin rotație cu toate, iar asta o face fericită. Ce a ieșit la... Iluzie optică virală! Privește bradul de Crăciun și descoperă unde s-a ascuns pisica. Unde se află felina, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x