Antena Căutare

Ce a simtit Felix Baumgartner cand a sarit de la 39.000 de metri altitudine

Felix Baumgartner este primul om care a reusit sa depaseasca viteza sunetului fara a fi ajutat de vreun vehicul. El a sarit din stratosfera, de la 39.000 de metri altitudine, stabilind mai multe recorduri mondiale. Totusi, saritura nu a fost lipsita de emotii. Parasutistul era la un pas de a-si pierde viata.

In timpul caderii libere, Felix Baumgarner a inceput sa se roteasca necontrolat. Daca nu reusea sa isi recapete stabilitatea la timp, parasutistul risca sa-si piarda viata.

Intreaga echipa de la sol a privit cu teama momentul, insa a rasuflat usurata cand Felix a revenit pe pozitie. Milioane de oameni au urmarit in direct momentul si au trait emotia alaturi de barbatul care a reusit sa depaseasca viteza sunetului in cadere libera.

De curand, imagini cu camera fixata pe capul parasutistului au fost facute publice. Peisajul este spectaculos, Felix aflandu-se pe "acoperisul" lumii.

O bijuterie din SUA ofera cadou o pusca barbatilor care cumpara inele de logodna scumpe... La Vatican s-a deschis o expozitie de papamobile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x