Antena Căutare

Ce e INTERZIS să faci în ultimele zile ale anului dacă vrei să ai noroc! Puţine persoane ştiu asta, dar e foarte important

Numărătoarea inversă pentru noaptea de Revelion a început, iar cei superstiţioşi ţin cont de câteva tradiţii şi obiceiuri pentru a avea noroc tot anul.

Numărătoarea inversă pentru noaptea de Revelion a început, iar cei superstiţioşi ţin cont de câteva tradiţii şi obiceiuri pentru a avea noroc tot anul.

În ultima zi a anului şi pe 1 ianuarie nu trebuie să aruncam ceva din casă, nici măcar gunoiul, altfel alungăm spiritele bune. De asemenea, între Crăciun şi Anul Nou, nu este bine să se tricoteze, să se coasă şi să se spele rufele.

Bătrânii spun că nu trebuie să intrăm în noul an cu datorii, nu ar trebui să dăm bani cu împrumut şi trebuie să evităm orice ceartă. O altă superstiţie spune că ai ghinion dacă agăţi calendarul înainte ca noul an să înceapă.

De Revelion e bine să fim îmbrăcaţi cu haine noi şi să avem bani în buzunar, pentru un an îmbelşugat. Tot semne ale bogăţiei sunt considerate şi paharele pline la miezul nopţii.

Pentru a avea un an bun pe plan sentimental, nu trebuie să plângem şi e bine să avem alături persoana iubită.

Sursa: ziare.com

Cuvintele de ordine pentru 2015 sunt: MAI BINE. Află ce zodii vor avea parte de schimbări majore în noul an!... Arsenie Boca, învăţături despre sfânta zi de Crăciun pe care toţi credincioşii trebuie să le ştie! Ţi se ridică părul pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x