Antena Căutare

Ce poți să cumperi de la magazinele ANAF din București sau alte orașe din țară. Ce poți lua cu 30 de lei

Magazinele ANAF încep să fie din ce în ce mai căutate, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Descoperă ce produse poți găsi în aceste locații.

colaj foto cu o femeie, o masina anaf si sigla institutiei anaf Galerie
Descoperă ce poți găsi la magazinele ANAF din București și din țară | hepta

În București și în alte orașe din țară există numeroase magazine ale ANAF-ului, unde zeci de chilipiruri așteaptă să fie descoperire de români. Nu mulți știu, însă, ce poți găsi aici. Descoperă în rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Ce poți să cumperi de la magazinele ANAF din București sau alte orașe din țară. Ce poți lua cu 30 de lei

Febra cumpărăturilor i-a cuprins pe români și mulți încearcă să găsească cele mai potrivite daruri pentru cei apropiați, în funcție și de bugetul alocat. Cei care doresc să se bucure de chilipiruri pot face o vizită la magazinele ANAF.

Bunurile confiscate ajung pe umerașe sau pe rafturi și așteaptă să fie achiziționate la prețuri mult mai mici față de modelele din magazinele obișnuite. În aceste locații, clienții pot găsi tot felul de produse, de la îmbrăcăminte și încălțăminte și până la veselă, ceasuri de lux, bijuterii și parfumuri. Totul se găsește la aproximativ jumătate din prețul de magazin obișnuit.

Citește și: De la 1 ianuarie 2024 românii vor primi un nou voucher. Care sunt condițiile și cine va beneficia de ele

Cei care au un buget redus pentru cadourile de Crăciun pot găsi tot felul de produse la prețuri modice. Cu 30 de lei poți să cumperi un pulover, iar o cămașă costă în jur de 40 de lei. Prețul acestor produse vestimentare în magazinele obișnuite depășește suma de 80-90 de lei.

Totuși, deși poți găsi de la oale până la geci groase de iarnă, se pare că nu toată lumea este încântată. Unii sunt de părere că nu toate produsele le sunt pe plac.

Citește și: Darul de la nuntă, în vizorul ANAF. Ce se întâmplă cu banii primiți în plic la marele eveniment

Este un magazin bun pentru cadouri, dar nu are atât de multe produse. De asta am venit. Să ne uităm pentru nepoţei", spune un client. "Eu pentru nepoatele mele nu aş putea să iau nimic, decât şosete. Puloverele nu sunt bune", iată câteva opinii oferite pentru cei de la Observatornews.ro.

În prezent, ANAF are în țară 8 magazine, dintre care unul în București.

Ce mai scoate la vânzare ANAF

ANAF a scos de-a lungul anilor tot mai multe bunuri la vânzare, în urma confiscărilor: terenuri, vile, ceasuri de lux, apartamente sau maşini. Unul dintre cele mai impresionante "chilipiruri" a fost un avion de pasageri, al cărui preţ a pornit de la suma de 250.000 de lei.

Unde există magazine ANAF? Află mai multe detalii aici.

Cum să folosești menta ca să atragi banii în viața ta de Crăciun. Ritualul pe care să îl faci pe 25 decembrie... O femeie a vrut să își pozeze inelul de logodnă, dar un detaliu i-a oripilat pe toți. Ce au observat sub unghiile viitoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x