Antena Căutare

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când săruți! Acesta este detaliul la care nimeni nu se gândește

Când iubim și suntem îndrăgostiți, abia că ne putem imagina relația fără momente în care ne sărutăm. Totuși, care este motivul exact pentru care recurgem la acest gest?

Când iubim și suntem îndrăgostiți, abia că ne putem imagina relația fără momente în care ne sărutăm. Totuși, care este motivul exact pentru care recurgem la acest gest?

Actul sărutului se realizează mai ales atunci când între două persoane există o conexiune emoțională puternică și atracție.

La prima vedere, sărutul pare să fie un simplu mod de a arăta că iubim. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul tău atunci când faci asta?

Buzele și limba sunt părți ale corpului pline de țesut specializat în senzori. Gestul de-a săruta exercită o forță suficient de puternică pentru a stimula această zonă.

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina

În scurt timp, semnalele ajung la creier și sunt eliberate substanțe responsabile de augmentarea sentimentului de plăcere.

Așadar, sărutul nu este doar o simplă atingere a buzelor, ci un întreg proces chimic ce se petrece în corpul fiecărui îndrăgostit.

Un măgăruş dintr-un comitatul Cambridgeshire din Anglia a fost numit cel ma mic măgăruş din lume!... Andrei Osanu lovește din nou, dar la sala de sport! Cum arată o ședință de zumba pe o parodie a băieților de la „Noaptea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x