Antena Căutare

Ce trebuie să faci ca să scapi de condensul de pe geamuri. Truc simplu și rapid folosind un ingredient din cămară

Descoperă ce trebuie să faci ca să scapi de condensul de pe geamuri atunci când se răcește vremea. Trucul e simplu și ai nevoie doar de un ingredient din cămară.

imagine cu condens pe geam
Descoperă ce ingredient te ajută să scapi rapid de condens | sursa foto: Profimedia

Când vremea se răcește considerabil, foarte mulți oameni se confruntă cu apariția condensului pe geamuri și cu neplăcerile ce se nasc odată cu acesta. O tânără a dezvăluit ce truc simplu și rapid folosește ea pentru a elimina această problemă, totul folosind un ingredient simplu din cămară. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu.

Ce trebuie să faci ca să scapi de condensul de pe geamuri. Truc simplu și rapid folosind bicarbonatul de sodiu

O tânără pasionată de trucuri legate de curățenie a dezvăluit în cadrul unui clip video publicat pe TikTok ce truc folosește ea pentru a scăpa de condens și de mucegaiul ce poate apărea din cauza acestuia.

Citește și: Ce plante trebuie să ai în casă dacă vrei să scapi de mucegai și condens

În filmare, tânăra arată că trebuie să deschizi geamurile și să dai deoparte draperiile. Pasul al doilea este să pui niște bicarbonat de sodiu într-un cas și să îl lași la geam. Acesta va absorbi excesul de umezeală ce cauzează apariția mucegaiului. Pasul al treilea spune că trebuie să folosești o data la două săptămâni o soluție împotriva mucegaiului.

Potrivit acesteia, bicarbonatul de sodiu, acest ingredient ieftin din cămară, are și efectul de-a ajuta la îndepărtarea umezelii din zona geamurilor. Pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu pus într-un vas în frigider sau presărat peste canapea sau covor și aspirat absoarbe mirosurile neplăcute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Există și alte trucuri prin care poți scăpa de condensul de pe geamuri și de mucegai. Descoperă în rândurile de mai jos cel care ți se potrivește.

Cum scapi imediat de condensul din casă. Trucul simplu, ieftin și rapid care va ține geamurile și zidurile uscate

Un truc simplu și ieftin este să cumperi folie termoizolantă pentru geamuri. Un alt truc anticondens și antimucegai este aparatul dezumidificator (cunoscut și ca aparat de absorbit umezeala). Modelele și prețurile sunt pentru toate gusturile și buzunarele, așa că poți opta pentru cel care ți se potrivește ție.

Un utilizator al rețelei Reddit a dezvăluit ce truc folosesc cei din Germania pentru a scăpa de condens.

„În Germania avem un truc numit Stosslüften. Acest lucru presupune că, în loc să deschizi geamul toată ziua (ceea ce presupune o lipsă totală de energie), mai bine deschizi toate geamurile din casă timp de trei minute, ca să creezi un curent puternic de aer capabil să te scape de umezeala din casă”, a dezvăluit bărbatul.

Trucul a fost apreciat de numeroase persoane din întreaga lume și a făcut senzație în mediul online

Iluzie optică virală! Privește atent poza cu feliile de pepene și încearcă să descoperi unde se află căpșuna, de fapt... Ce să răspunzi atunci când poliția te trage pe dreapta pentru depășirea vitezei. Trucul unui avocat ca să scapi nepedeps...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x