Antena Căutare

VIDEO! Are 88 de ani, iar mișcările nu îi trădează vârsta! Cum arată cea mai în vârstă gimnastă din lume

La 12 aprilie 2012, reprezentanții Guinness World Records îi acordau Johannei Quaas, născută în Germania, la 20 noiembrie 1925, titlul de cea mai în vârstă gimnastă din lume.

La 12 aprilie 2012, reprezentanții Guinness World Record îi acordau Johannei Quaas, născută în Germania, la 20 noiembrie 1925, titlul de cea mai în vârstă gimnastă din lume, scrie Agerpres.

Johanna Quaas a participat la prima competiție la vârsta de 9 ani, însă a renunțat înainte să împlinească 20 de ani, dedicându-și viața familiei. A revenit 37 de ani mai târziu ca antrenoare de gimnastică.

Datorită antrenamentelor asidue, dar și unui mod de viață echilibrat, sportiva continuă să practice gimnastica artistică, acceptând să participe la cele mai prestigioase spectacole și evenimente, organizate, de regulă, în deschiderea competițiilor sportive oficiale, în calitate de invitat special.

În septembrie 2014, potrivit www.gymmedia.com, la vârsta de 88 de ani a fost invitată să participe la manifestarea German-American Steuben Parade ce s-a desfășurat pe Fifth Avenue în New York. Cu acest prilej, și-a demonstrat încă o dată vitalitatea efectuând un exercițiu la paralele.

De-a lungul timpului, în urma participării la diverse campionate de gimnastică pentru seniori, a obținut 11 medalii.

Sursa: Agerpres

Norocul le bate la ușă acestor nativi: Banii trag la ei precum un magnet! Află ce îți prezic astrele în perioada următoa... Coincidenţă uimitoare: Ce s-a întâmplat în ziua în care ducesa Kate a născut a doua oară! Nimeni nu se aştepta la asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x