Antena Căutare

Coincidenţă uimitoare: Ce s-a întâmplat în ziua în care ducesa Kate a născut a doua oară! Nimeni nu se aştepta la asta

Povestea unei femei din Marea Britanie a devenit cunoscută în toată lumea. Deşi pare destul de greu de crezut la prima vedere, a născut în aceeaşi zi cu ducesa de Cambridge. A doua oară!

Coincidenţă uimitoare: Ce s-a întâmplat în ziua în care ducesa Kate a născut a doua oară! Nimeni nu se aştepta la asta Galerie
| hepta.ro

Povestea unei femei din Marea Britanie a devenit cunoscută în toată lumea. Deşi pare destul de greu de crezut la prima vedere, a născut în aceeaşi zi cu ducesa de Cambridge. A doua oară!

Monika Tano a adus pe lume al doilea copil cu doar câteva ore înaintea ducesei Catherine. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe 22 iulie 2013, când cele două au devenit mame pentru prima oară.

În timp ce Kate era asistată de o armată de medici şi avea toată siguranţa din lume, Monika a avut de îndurat momente mult mai dificile. A intrat în travaliu la miezul nopţii şi a fost nevoită să nască în propria sufragerie, fiind ajutată doar de soţul său, pentru că ambulanţa a întârziat. Din fericire, totul s-a terminat cu bine şi bebeluşul este perfect sănătos.

"E o coincidenţă uriaşă. Pur şi simplu nu îmi vine să cred. Cele două fetiţe ale mele vor avea ce să povestească prietenilor când vor creşte", a declarat Monika.


VIDEO! Are 88 de ani, iar mișcările nu îi trădează vârsta! Cum arată cea mai în vârstă gimnastă din lume... TESTUL VIZUAL pe care 9 din 10 persoane îl GREŞESC! Tu găseşti litera "C" din imagine??...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x